Ga naar inhoud

pc-rookie

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

pc-rookie's prestaties

  1. ik heb een manier gevonden taalbalk automatisch verbergen, pc heropstarten (ik heb mijn batterij eruit moeten halen want afsluiten deed hij ook nietmeer) en dan terug taalbalk tevoorschijn halen. Toch heeeeel erg bedankt voor de tips!
  2. ja dat helpt wel, maar ik kan er eigenlijk niet tegen dat de taakbalk er niet de hele tijd staat
  3. aah, maar er staat geen vinkje bij 'taakbalk vergrendelen', en toch is dit probleem er nog
  4. een vraagje, die balk beneden, is dat de taalbalk? Want ik denk niet dat we de juiste balk voorhebben heb je de foto gezien die ik erbij heb gezet? het is die balk wat problemen geeft..
  5. nee, ik zit op het einde van mijn pagina en kan niet nog meer naar onderen. opeens heb ik nog veel meer problemen, mijn chat op facebook is weg, ik kan mezelf nietmeer afmelden op de pc zelf, ik kan hem nietmeer opnieuw opstarten, en als ik in slaapstand ga en hem opnieuw 'opstart' dan gaat hij automatisch naar mijn account terwijl ik vroeger eerst nog mijn wachtwoord moest ingeven!
  6. Hallo! Ik heb een probleem met mijn blauwe (taal-?)balk beneden aan het scherm. Als ik op facebook ga, en ik wil met iemand chatten, komt die balk voor het gesprek. Ik kan dus eigenlijk het einde van mijn pagina's niet meer fatsoenlijk bekijken, weet iemand welke instelling of wat dan ook veranderd moet worden? Danku! p.s: ik heb een foto erbij gezet, daar zie je een facebook gesprek waarop ik niet kan antwoorden omdat de blauwe balk in de weg zit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.