Ga naar inhoud

Nadia1908

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Nadia1908

  1. Ik heb hem vanochtend opgestart en hij was gelukkig niet vastgelopen, terwijl hij elke ochtend vastliep. Dus ik ga er vanuit dat het nu in orde is. Enorm bedankt!!
  2. Wat bedoelt u met testen? Ik heb zeg maar de regels van de link gevolgd. Als ik zeg maar op zoek ga naar de fouten dus als ik dit intyp: findstr /C:"[sR] Cannot repair member file" %windir%\logs\cbs\cbs.log >sfcdetails.txt dan zegt hij dat hij niets vind. Kan het liggen aan de spaties die ik gebruik of? Vanaf deze stap vind ik het best lastig, want ik weet nog steeds niet wat een "pad" is. En als ik in mijn systeem via zoeken het bestand sfcdetails.txt zoek is hij ook niet te vinden.
  3. Er zijn geen schendingen van de integriteit gevonden zegt hij als ik de systeem controle/scan heb uitgevoerd. Dus dit geeft aan dat er niets aan de hand is? En dat het waarschijnlijk lag aan het feit dat er veel stof in zat? Er zat namelijk heel veel stof in mijn pc en ik heb hem nu stofvrij gemaakt.
  4. Hierbij de minidump.. Mini082912-02.rar
  5. En hoe zet ik de dumpfile online? Ik kan het bestand op mijn pc niet openen. Als ik hem wil uploaden, geeft hij aan dat het een ongeldig bestand is.
  6. Hoi! Sinds kort loopt mijn pc kort na het opstarten steeds vast en krijg ik een blauwe scherm te zien. Ik heb hem al twee keer terug gezet naar fabrieksinstellingen, maar alsnog loopt hij vast. Verder heb ik ook via setup de harde schijven gecontroleerd met een SMART test en met fout controle van Windows. Ik kan nergens een fout vinden met deze testen. En vanochtend kreeg ik een blauwe scherm te zien waar alleen op stond dat er een hardware failure heeft plaatsgevonden en dat ik met de fabrikant contact moet opnemen. Hebben jullie enig idee wat ik moet doen? Ik heb overigens een HP desktop pc met Windows Vista. Bij voorbaat dank! Nadia
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.