Ga naar inhoud

pczuster

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

pczuster's prestaties

  1. heb 't probleem al opgelost is een instelling in de software je moet tv op full rgb zetten in het ATI control centre .
  2. nee alleen op m'n tv (is al tijdje geleden gebeurd ben bijna 99% zeker dat het alleen op de tv gebeurde) het was een soort van negatief van het beeld zoals vroeger fotoos .
  3. Hallo beste mensen Ik heb tijdje geleden een hdmi kabel gekocht om rechtstreeks van m'n pc naar m'n tv te kunnen streamen (dat is het juiste woord toch?) Enfin dacht alle juiste ingredienten voor dit tafereel te hebben aangeschaft t.w.:Sony KDL-40EX402 Bravia ATI Radeon HD 4600 goede HDMI kabel Ik kan evt de andere specs erbij zetten maar de video kaart loopt soepel als een trein op de pc . Wanneer ik de tv met de pc verbind en een film afspeel via de software van de kaart gaat in het begin alles goed maar op een gegeven moment worden de beelden in het negatief gestuurd dan zit ik naar een groen beeld te kijken .De film gaat door maar de kleuren zijn in de war. Zodra dit gebeurt click ik als en gek op een aantal knoppen(frame rate of zoiets) in het software gedeelte van de kaart en dan doet ie 't weer voor een tijdje en soms gebeurt het niet zo vaak maar het is lastig om naar een film te kijken . Weet iemand aan welke instelling dit ligt ? Gr .
  4. Hallo beste mensen Ik heb tijdje geleden een hdmi kabel gekocht om rechtstreeks van m'n pc naar m'n tv te kunnen streamen (dat is het juiste woord toch?) Enfin dacht alle juiste ingredienten voor dit tafereel te hebben aangeschaft t.w.:Sony KDL-40EX402 Bravia ATI Radeon HD 4600 goede HDMI kabel Ik kan evt de andere specs erbij zetten maar de video kaart loopt soepel als een trein op de pc . Wanneer ik de tv met de pc verbind en een film afspeel via de software van de kaart gaat in het begin alles goed maar op een gegeven moment worden de beelden in het negatief gestuurd dan zit ik naar een groen beeld te kijken .De film gaat door maar de kleuren zijn in de war. Zodra dit gebeurt click ik als en gek op een aantal knoppen(frame rate of zoiets) in het software gedeelte van de kaart en dan doet ie 't weer voor een tijdje en soms gebeurt het niet zo vaak maar het is lastig om naar een film te kijken . Weet iemand aan welke instelling dit ligt ? Gr .
  5. volgens mij moet je het in de backups van windows zoeken deze worden automatisch aangemaakt en in een temp map of zoiets ..geplaatst en dat zijn best grote bestanden . Ik heb dit ooit eens meegemaakt maar wel lang geleden en mn geheugen laat me in de steek dus weet ik de excacte methode niet meer . Iets met mappen herbenoemen en opslag ?? Succes
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.