Ga naar inhoud

joy123

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door joy123

  1. als ik divx installeerd crashed ps weer
  2. komt mischien door te weinig geheugen?
  3. nog steeds nog niet geholpen, met firefox en wmp 11 gaat alles goed , maar met divx en vlc happert de beeld en bij de browsers explorer en google chroome als je de video van youtube draait. zo wat zou dat kunnen?
  4. ok ik ga het proberen alvast thanks
  5. maar met wmp heb ik geen problemen
  6. bij firefox gaat alles soepel behalve als ik daar iets met divx open en bij vlc happert de beeld en bij wmp speelt goed , dat is heel vreemd.
  7. nou ik doe nou nu met firefox daar speelt wel goed(youtube) maar in andere brouwsers niet, nog steeds met divx zit vast en vlc speelt ook niet goed mischien zijn die prog te snel voor mijn pc , zou dat kunnen?
  8. ik heb nu niewe windows geinstaleerd als ik nu divx download of vlc en film draai speelt gewoon traag maar met wmp speelt gewoon goed en gebruik youtube via firefox en speelt ook goed bij die andere twee niet ( expl en google ch)
  9. http://speccy.piriform.com/results/LIgmACBVwq3QqEGjBBIkgvO
  10. ik zie info over die pc dat is toch niet oplossing
  11. Mijn pc loopt vast bij afspellen van video op divx en youtube en dat is als ik de beeld groot maak maar bij klein beeld speelt wel goed. win xp pro sp3 pentium® 4 cpu 2.00ghz kloksnelheid 1.99ghz. 512 mb intel 82845g/gl/ge/pe/gv graphis controller
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.