Ga naar inhoud

Steef84

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Steef84

  1. Ok dank je wel! Denk dat t een goeie computer zal zijn. Al is dit de eerste keer dat ik een computer in losse onderdelen zie. Dus is ff wennen. Moet me nog ff meer verdiepen om t echt te snappen. Maar top voor de hulp in ieder geval. - - - Updated - - - Maar qua die processor, merk je daar veel van als je een iets duurdere neemt?
  2. @superjona Dank je wel! Wat merk je van die mindere processor? Bedankt voor t samenstellen! Ga m zeker bewaren! - - - Updated - - - @ miksel12 Dank je wel! Wat is er qua samenstelling minder als de samenstelling van superjona? De merken zeggen me weinig..
  3. Hallo! Ik wil een nieuwe pc gaan kopen omdat m`n oude niet meer helemaal wil meekomen nu ik ben begonnen met gamen op de pc. Ik speel geen COD of iets dergelijks, maar minecraft en wil de nieuwe sim city gaan spelen. Heb nu een HP, is dit een hele trage computer of heel erg verouderd? Ik heb al wat op t forum gezocht naar gamecomputers maar ben een leek qua computers, dus al die types en merken zeggen me weinig. Nou zat ik op Azerty te kijken en zag een computer die naar mijn idee wel goed is voor niet al te zware games en een beetje internet. Hierbij nog mijn stappenplan: Waarvoor heb ik een PC nodig ? - Internet en gamen ( Minecraft, Sim City 2013) Wat is mijn budget ? - tot 700 Een merkcomputer of een samenstelling ? wat t beste en goedkoopste is Ga ik overklokken ? - nee Ga ik later upgraden ? - Als t zou moeten en iemand vind die t kan Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? niet noodzakelijk Ga ik zelf assembleren ? nee Heb ik een besturingssysteem nodig ? liefst windows, heb zelf nu vista en ben die ook helemaal gewend, weet niet of 7 of 8 heel anders werkt Ga ik zelf installeren ? zou wel kunnen Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? nee Heb ik nog randapparatuur nodig ? nee heb alles Heb ik specifieke wensen ? lekker vlot werken zonder LAG Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel: Nederland, geen specifieke voorkeur Ik denk dat ik t zo ongeveer wel bij elkaar heb. ben benieuwd wat jullie kunnen adviseren. Met vriendelijke groet, Stefan
  4. Hallo allemaal. Ik weet niet zeker of jullie hier iets mee kunnen maar kwam via google op deze site dat ik aan t zoeken was naar mijn probleemxD Ik heb sinds 1 augustus een smart tv gekocht, dacht ook leuk omdat er you tube op zit, maar niet dus, bij mij wil t niet verder komen als t logo en dan stopt t.. voor de rest werkt internet enz gewoon goed, kan browsen films huren en downloaden maar youtube wil niet.. heb al gekeken naar updates maar die zijn er niet.. weet iemand er iets op?? alvast bedankt groeten Stefan
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.