Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

P.J. Mokkenstorm

Lid
  • Aantal items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. Volgens mij hetzelfde, echter wanneer ik een template download van de organisatie, waar ik werk, krijg ik het ook niet voor elkaar.
  2. Beste Clarkie, Helaas Alles geprobeerd maar het werkt niet. Ligt dit misschien aan het feit, dat ik een Apple gebruik, waar ik MS Windows heb opgezet?
  3. Beste Clarkie, Alvast bedankt!!!!! Ik ga het morgen proberen. Ik laat van mij horen. Met vriendelijke groet, Pete
  4. Een collega van mij heeft een powerpoint presentatie gemaakt. Echter geen nummering van de sheets ingevuld. Wanneer ik deze via de normale weg -invoegen- wil invoeren, lukt dit niet! Gaarne hulp.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.