Ga naar inhoud

lepa

Lid
  • Items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

lepa's prestaties

  1. Ik heb nog geen enkel bruikbaar antwoord ontvangen
  2. Ik lees boeken met ALDIKO op mijn tablet MEDION Was al een hele tijd tevreden De helderheid staat op maximum Sinds gisteren wordt het scherm na twee seconden veel minder helder Wie weet hiervoor een oplossing?
  3. ik werk met W7 ik telefoneer met skype ik sta steeds online bij mijn contacten ook als mijn PC is uitgeschakeld
  4. Al maanden krijf ik bij het opstarten "Backup Duty Lite " Kan iemand mij een goede Malware destroyer aanraden waarmee ik dit kan verwijderen?
  5. Bij opstarten van mijn pc krijg ik een venster met ".Back Up Duty Lite" Dat is heel erg vervelend en ik kan het maar niet wegkrijgen, wie kan hier iets aan verhelpen? Of is het nodig dat ik mijn schijf formateer en terug installeer.
  6. Back Up Duty Lite komt steeds op mijn scherm bij het opstarten Hoe kan ik deze maleware verwijderen? In configuratie - programma komt het niet voor
  7. Ik werk nu met "linux mint 13 fce Hoe kan ik mijn e-mail lezen van telenet en hotmail? Ik heb een nederlandstalige versie en toch zijn er sites in het engels? is dat te verhelpen?
  8. ik wil gewoon poiwerpoint en word op mijn androidtablet en liefst gratis
  9. Hoe kan ik office op mijn android tablett zetten?
  10. Hoe kan ik een boek lezen op mijn tablet. ttz downloaden en opslaan?
  11. Nee geen oplossing voor mijn probleem
  12. Heb nog geen reactie gekregen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.