Ga naar inhoud

m.d.

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door m.d.

  1. Ik krijg zojuist een bericht binnen dat er weer e-mails zijn verzonden ongewenst vanuit mijn yahoo adressen bestand. Dus is het probleem helaas niet opgelost. Gr. Rien Bakker
  2. Ik heb bovenstaande handelingen uit gevoerd, systeem heeft een zg. trojaans/paard gevonden, en gaf aan dat ik geen actie hoefde te ondernemen, mcfee zou er verder voor zorgen. Of dit afdoende is moet ik af wachten of ik nog berichten krijg van de adressen uit mijn bestand. Ik hoop van niet alvast bedankt, Rien Bakker.
  3. Ik heb bovenstaande handelingen uit gevoerd, systeem heeft een zg. trojaans/paard gevonden, en gaf aan dat ik geen actie hoefde te ondernemen, mcfee zou er verder voor zorgen. Of dit afdoende is moet ik af wachten of ik nog berichten krijg van de adressen uit mijn bestand. Ik hoop van niet alvast bedankt, Rien Bakker.
  4. Geacht forum, Sinds enige tijd wordt er vanuit mijn yahoo email account emails verzonden, vanuit mijn adressen bestand, zie onderstaand voorbeeld. Ik heb al diverse virus scanners gebruikt maar niets heeft tot nu toe geholpen. Wie weet er een oplossing? Met vriendelijke groet Rien Bakker. Date: 2012/8/31 Subject: To: .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.