Ga naar inhoud

Kleine1

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Kleine1's prestaties

  1. beste kweezie wabbit, bedankt voor de info ! maar hoe start ik op in veilige modus ? ben echt een dummie in de pc world.
  2. Hallo, kan iemand mij helpen , als ik mijn pc opstart komt er het ukash politie virus op mijn scherm ik krijg dit niet weg. als ik hem op en af zet helpt niet ik ben ook maar een leek op dit vlak kan iemand mij helpen. Een vriend van mij, druk op Alt-ctrl en delete samen dan gaat dit scherm weg, en inderdaad dan krijg ik een ander scherm met de volgende keuzes. Deze computer vergrendelen , andere gebruiker, afmelden, wachtwoord wijzigen, taak beheer starten. dan zou ik op taak beheer moeten klikken en zou er links boven een klein tabbaard verschijnen, dat klop maar 1 sec daar na springt het ukash scherm terug op en kan ik niet verder
  3. Hallo, kan iemand mij helpen , als ik mijn pc opstart komt er het ukash politie virus op mijn scherm ik krijg dit niet weg. als ik hem op en af zet helpt niet ik ben ook maar een leek op dit vlak kan iemand mij helpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.