Ga naar inhoud

Alsanu

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alsanu's prestaties

  1. OK, bedankt! Ik ga deze headset kopen. :3
  2. Gewoon om even te zeggen, ik heb een klein beetje een groot hoofd. Is hij groot? Een hoofdtelefoon dat knelt is echt vervelend...
  3. Hallo, Ik zoek advies inzake het kiezen een headset, met microfoon indien mogelijk. Deze zal vooral gebruikt worden om te gamen, maar ik zou er ook graag mee regelmatig naar metal luisteren. Ik ben bereid hieraan ongeveer €70 à €85 aan uit te geven. Ik heb graag de betrouwbaarheid van een headset met kabel. De headset zal voornamelijk gebruikt worden op de PC aangeraden door stegisoft in deze thread. Ik heb hier niet het formulier gebruikt dat jullie aandraden, omdat het hier om een headphone gaat en niet een hele PC. En zoals altijd; alvast bedankt! PS: Ik weet niet of op dit deel van het forum enkel advies inzake torens gegeven wordt. Indien in dit deel van het forum enkel advies inzake torens gegeven wordt, mijn excuses.
  4. Hallo iedereen, ik heb wat hulp nodig bij het samenstellen van een PC. Waarvoor heb ik een PC nodig ? Enerzijds wil ik kunnen videospelletjes spelen. Anderzijds wil ik ook meer banale dingen kunnen doen, zoals op het internet surfen en microsoft office gebruiken. Wat is mijn budget ? €1300. Een merkcomputer of een samenstelling ? Zelf samenstellen. Ga ik overklokken ? Nee. Ga ik later upgraden ? Ja. (dingen zoals een extra videokaart insteken zie ik wel zitten) Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? Ik weet niet exact wat ik hier moet antwoorden. Als ze het geld waard zijn, ja. Ga ik zelf assembleren ? Ja. Heb ik een besturingssysteem nodig ? Ik heb thuis nog een versie van Windows 7 liggen en die wil ik gebruiken. Ga ik zelf installeren ? Ja. Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? Ik zou graag de "Shinobi" behuizing van Bitfenix hebben (ik weet dat je in die behuizing beter een extra fan in steekt), of iets met een gelijkaardige stijl (en liefst geen raam) Heb ik nog randapparatuur nodig ? Een scherm, een muis en een toetsenbord. En ook speakers als het scherm er geen ingebouwd heeft (ik heb geen ruimte voor surround) Heb ik specifieke wensen ? Ik heb geen verdere wensen dan beschreven in de eerdere vragen. Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ? Ik woon in België en ik heb geen voorkeur voor een specifieke webwinkel. Alvast bedankt voor de hulp!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.