Ga naar inhoud

Atleti

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Atleti's prestaties

  1. Juist getest. Bij mijn moeder haar laptop lukt pingen naar de router en websites laden wel, maar bij mijne niet. Wat mij opvalt is dat het meestal gebeurt bij intensieve taken, zoals bv. het spelen van games. Dit vind ik toch wel vreemd aangezien ik op maximale prestaties speel (en dus ook de wifi adapter op maximale prestataties). Ook word mijn laptop niet overdreven heet, dus overhit leekt mij ook niet van toepassing. Vergeet dat laatste, gebeurt nu ook terwijl ik gewoon aan het browsen ben.
  2. Hallo, de laatste weken valt mijn internet ongeveer elke 30min weg voor enkele seconden. Het vreemde is dat mijn laptop toch nog verbinding heeft met het internet (icoontje) en het degelijk ook 'internettoegang' aangeeft, maar dat is dus niet het geval. Wat ik al geprobeerd heb is: - drivers up- en gedowngrade - router gereset - router kanaal veranderd - wpa lease disabled, alsook de tijd verhoogt Pingen naar mijn router als het internet weg is gevallen geeft een time out met 4 packets send, 0 recieved. Hopelijk heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen, dank bij voorbaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.