Ga naar inhoud

Kamal Boumhand

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Kamal Boumhand

  1. Hmm,mijn draadlozemuis adapter zit er altijd in, en mijn dvd branderr
  2. Jaja, ik kreeg hem nog net aan, ik merkte aan dat dan op de videokaart de 3 lichtjes op het circuit groen zijn, dus ik denk zo van jeej ik heb het gemaakt, ik deed de pc uit. Dus nu wil ik de pc weer aan doen, maar hij gaat niet meer aan . Maar er gingen geen 3 lichtjes aan, naar 2, de 3e knippert wanneer ik hem aan doe. Mvg
  3. Ik heb dat al gedaan, en nee ik krijg ook geen beeld met de onboard graphics Mvg
  4. ik hoor de computer wel aangaan, de cpu fan draait heel snel, maar ik hoor geen beeps, deze dingen heb ik gecontroleerd : -Ram geheugen -Videokaart -HDD -Cmos batterijtje moederbord is een asrock g41m-vs3 videokaart is een saphire radeon hd 5770 ram sticks zijn 2x2gb corsair xms3 processor is een intel pentium van ong 2.68 ghz de voeding is een Enermax ATX 12 volt versie 2.0 , 485watt. hopelijk kan je met deze info iets doen ^^. mvg, ps: hij geeft geen piepjes aan, de monitor en kabel werken wel met een andere pc.
  5. Hallo, Mijn desktop pc doet na een week op eens raar hij wilt niet meer beeld geven Ik heb de monitor aan gesloten op de videokaart. Alle aan sluitingen zijn goed en niks zit los. Messchien heeft het te maken met dat het rode lampje niet brand aan de voorkant van de pc. Mvg kamal
  6. dus je kunt me niet vertellen wat er messchien aan de hand is,kan je me ook vertellen hoeveel dat geintje me gaat kosten.
  7. dus je kunt me niet vertellen water messchien aan de hand is,kan je me ook vertellen hoeveel dat geintje me gaat kosten.
  8. nee er branden helemaal geen lichtjes. en bedankt voor het vriendelijk ontvangst.
  9. mijn acer aspire 7741z-p614g32mnsk wilt helemaal niet meer opstarten . ik heb de laptop geprobeert te starten zonder de batterij maar dan start hij nog steeds niet. wat moet ik doe? of kan ik hem net zo goed weggooien.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.