Ga naar inhoud

Steven Van Eecke

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Steven Van Eecke

  1. alvast bedankt voor de reactie. Ik heb gedaan wat je zei, maar ik kan nog altijd alleen 'stereo' kiezen. Ik heb al gezocht naar drivers van het apparaat maar die is enkel te vinden voor windows 98 :s Ik vermoed dat dat dezelfde software is die nu op het usb apparaat voorgeprogrammeerd staat. Anders is er niets te vinden op het net..
  2. ik heb een surround system van logitech x530 (5.1 surround). Probleem is dat mijn geluidskaart op men moederbord enkel 2.1 support en dat ik dus niet volwaardig van 5.1 kan genieten. Heb daarom daarnet een usb souncard gaan kopen: (usb 3D sound controller 5.1, van koning electronics) wanneer ik deze in men laptop(acer aspire 5755G) stak installeerde windows het apparaat zoals bij bijna alle usb apparaten.. Probleem is nu dat ik bij windows geluidsinstellingen de optie 5.1 niet kan kiezen maar enkel stereo, zoals het voordien was.. kan iemand mij helpen? Alvast Bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.