Ga naar inhoud

F_Deleersnijder

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door F_Deleersnijder

  1. Zou het kunnen dat het probleem ergens anders ligt? Want zelfs wanneer de naam een super korte naam heeft, blokkeert hij en geeft dezelfde foutmelding opnieuw..
  2. Dan nog een vraagje eigenlijk.. Maar ik weet niet of ik dit in dit topic ook mag plaatsen of een nieuw moet openen.. Het gaat ook over een externe harde schijf. Mijn vorige, de reden waarom ik een nieuwe kocht. Deze is waarschijnlijk eens losgetrokken wanneer er bestanden werden overgezet en sindsdien kon ik geen bestanden niet meer op m'n externe harde schijf plaatsen, maar wel afhalen en openen. De bestanden werden in een wachtrij geplaatst.. 'k Heb deze reeds 3 à 4 keer geformatteerd, maar dezelfde foutmelding blijft. 'k Heb hem ook al op een andere computer aangesloten, maar die loopt dan vast (Vista). Mijn computer is XP. Hieronder zie je een screenshot van de foutmelding.
  3. Helaas geen van beide mogelijke oplossingen werkt.. Heb het ook al geprobeerd op een andere computer en ook daar dezelfde melding..
  4. Hallo Ik heb gisteren een nieuwe externe harde schijf gekocht. Ik heb er mijn bestanden op geplaatst, zonder enig probleem, maar heb nu problemen met m'n harde schijf. Wanneer ik deze wil aansluiten komt deze bij 'deze computer' tevoorschijn onder 'verwisselbare schijf' en als ik ze wil openen krijg ik het bericht: 'Plaats een schijf of een ander geschikt medium in verwisselbare schijf (F:). Hopelijk kan er iemand mij helpen. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.