Ga naar inhoud

siboutje

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over siboutje

  • Verjaardag 16-09-1948

siboutje's prestaties

  1. Computer hulp. Wie O wie kan me helpen met het volgende probleem : Ik zou graag mijn computer op afstand opstarten, hem via mijn lokaal netwerk op het internet brengen hem nadien via Remote assistance (hulp op afstand) beheren (door mijn webcam kijken bvb) of zien wie er op mijn router met draadloos netwerk hangt. Het opstarten kan bvb met een timer (enkele malen per 24 u), afwel met een telefoon/fax of GSM signaal, via een infrarood naderingsschakelaar/afstandbediening of door eender welk relais contakt dat door eender welk systeem kan geactiveerd worden. Ik stuur deze mail naar enkele mensen uit mijn adressenbestand die waarschijnlijk een beetje meer verstand hebben dan ik…… Ik ben in blijde verwachting van alle mogelijke oplossingen.
  2. amai das wel heel streng hoor. ik dacht dat het ene zeer nauw samenhangt met t andere en wel heel nauw
  3. bedankt voor deze reactie maar ik heb intussen al vernomen dat er met sp3 grote problemen zijn die te vergelijken zijn met de problemen van vista waar men over t algemeen ook ni content van is daarom ook dat onze bill bezig is met de nieuwe versie windows maar daar zou intussen een grote lek in geweest zijn zodat dat weeral op de lange baan zit
  4. ik heb daarstraks een vraag gesteld en ik wil absoluut gene polemiek starten maar dit moet me toch even van t hart en dan is de vraag hoe degene die me geantwoord heeft dan zou zeggen dus mijne windows weg IN T BUITENLAND door een fout in mijne virusscanner dan weet iedereen waar t over gaat en dan is er door kennissen terug een nederlandstalige versie dezelfde dag nog opgezet ik zit dus voor maanden in t buitenland en dank zij mijn pc kan ik in contact komen met familie en kennissen ik spreek wel verschillende talen maar da neemt ni weg dak die versie t liefst in mijn eigen moedertaal heb wat ik hoop voor iedereen aanvaarbaar is ik stel dan een vraag en het antwoord vind ik dan maar bot van zo schaf u terug een nieuwe aan hoe kan dat in t buitenland in mijn eigen taal en dan zonder contact zitten voor mij zijn die contacten noodzakelijk als er dan mensen zijn die me kunnen helpen ben ik ze daarvoor erg dankbaar maar dan heb ik toch mijn vraag gesteld ik was legaal hoor nu ni daar kan ik dus door buiten mijn wil niks aan kan doen dat moest toch even van mijn hart bedankt alleszins voor t begrip en voor t eventuele ongemak
  5. afgelopen week end heb ik dus last gehad van die avg virus die dus in feite een foutje was van avg daar ik in t buitenland zat heb ik er nu een gekraakte versie van windows op zitten en krijg ik de ganse tijd de melding dat de upgrades klaar zijn en dat is dan die sp3 maar die wordt dan geweigerd hoe kan dit probleem opgelost worden???
  6. wordt xp nog geupdated zonder de sp3???
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.