Ga naar inhoud

U R a Bus

Lid
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

U R a Bus's prestaties

  1. Met enkel de dchp af, heb ik problemen om verbinding te maken met internet. Zou het kunnen dat het op deze manier moet? http://www.pc-helpforum.be/f186/extra-router-na-telenet-router-plaatsen-28489/ Alleen weet ik niet hoe de Netgear in te stellen.
  2. Kan ik dan ook via mijn Netgear printen/digicorder etc die aan mijn telenet zijn aangesloten? Moet ik dan op de Netgear de DCPH niet afzetten? Maar meer als dit weet ik er ook niet van, de ip range etc ken ik niets van.
  3. Zo staat hij al, ik heb 2 verschillende wifi's. De bedoeling is dat ik 1 wifi heb en vooral dat ik via de Netgear kan printen ect. met de printer die aan de Telenet router hangt (met draad)
  4. Hier alvast de handleiding : WNDR3700v2 De eerste router is de Telenet wifi die met een kabel is verbonden aan de Netgear.
  5. Eindelijk komt het er nog een svan om hieraan verder te doen. Voor jullie zeer vanzelfsprekend maar voor een leek iets moeilijker. De instellingen waarover je spreekt, waar pas ik die aan? Ik heb een paar screenshots gemaakt van mijn router.
  6. Kan ik dan ook niet met een laptop en een kabel aan een router instellingen wijzigen? En steek ik de kabel met het signaal in de WAN of LAN poort van de 2e en 3e router? Ik zou dat doen omdat mijn Netgear 192.168.1.1 is, maar best dus gewoon afblijven. Enkel op de Telenet router port forwarden of op alle routers. De NAS geeft aan 50555, maar ik had ergens gelezen dat het beter is om enkele hoger te selecteren. En ik dacht, schaadt het niet dan doe ik het maar zo.
  7. Ok, dan begin ik bij het begin. Eerst het netwerk ok maken, & dan de printer & de NAS eraan? In bijlage een schema zoals ik het graag zou hebben en enkele screens van de Telenet router. 1 zelfde wireless SSID maken op allerdrie de routers? Dus, dit is zoals ik het graag zou willen : Ik heb ook nog een kastje van Iomega liggen (Iconnect Wireless data staion) waar ook wifi inzit, USB drives kan aanhangen en ook een netwerkkabel. Misschien dat ik hiermee mijn printer kan bereiken op het gehele netwerk of maak ik het me te moeilijk? Hier de Telenet screens : Niet op het paswoord letten, dit heb ik er gewoon voor de screen ingezet. nr2 : Laat ik hier bij LAN subnet de 0 staan of maak ik er iets anders van? Hier alles laten staan? Hier staat de port forwarding voor de NAS, gewoon laten staan of voorlopig afzetten?
  8. Alles werkt zoals het hoort. Stegisoft, bedankt voor de hulp. Er gaat nog wel wat veranderen (de NAS resoneert & dus vraag mijn vrouw of ik die wil verplaatsen), alles gaat vertrekken vanuit de Telenet router. Hiervoor start ik een ander topic op of brei er hier een vervolg aan? groetjes Kris
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.