Ga naar inhoud

Diepzalig

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Diepzalig's prestaties

  1. Hallo, Ik startte vanmorgen mijn laptop op, en ik kreeg ineens een witte beeldscherm met daarin wat streepjes. Ik heb het paar keer opnieuw opgestart, maar geen succes. Na wat klikken kwam ik bij het inloggedeelte. Na een tijdje heb ik ook zwart beeld i.p.v. wit. Ik heb geprobeerd om mijn laptop te verbinden met mijn TV. Dit werkt en heb op mn tv dus gewoon goed beeld. Wel niet helemaal perfect aangezien ik wat onduidelijke streepjes zie op mijn tv. Ik heb wat gegoogeld en iemand zei dat ik mijn accu eruit moest halen en 30 seconden lang de aan en uit knop moest drukken. Dit heb ik gedaan en daarna opgestart, toen had ik 20 seconden lang beeld en toen werd die weer wit.. ik dacht dat het was gefixed maar jammer genoeg niet. Iemand die mij kan helpen? Ik weet niet waaraan het ligt en hoe ik het op kan lossen. Garantie is voorbij, heb m'n laptop nu al 3,5 jaar en gebruik het laatste tijd erg weinig en vind het dus jammer als ik een nieuwe zal moeten kopen. Ik hoor graag van jullie,
  2. Ik heb eerst de legale versie geprobeerd maar dat werkte niet dus probeerde ik ook andere downloads ja.. maar daar lag het dus niet aan.
  3. Ik bedoel dat ik verschillende downloads heb geprobeerd, geen ervan werkt. Ik probeerde ook de officiele trial, maar die werkt ook niet. Ik probeer het nu via de CD, hopen dat het dan wel werkt.. anders ben ik genaaid.
  4. Ik heb alles verwijderd, maar kan dan het opnieuw installeren. Bij elke download geeft die wel iets fout in de setup.. heb 2007 en 2010 geprobeerd maar niks werkt??? Ik word echt gek
  5. Hallo, Ik krijg al paar maanden een error als ik word opstart. Dit staat er: de visual basic omgeving kan niet worden geinitialiseerd Na paar keer drukken start het wel op maar als ik het afsluit staat het er weer en gaat het niet dicht( wel als ik niet opsla). Ik weet echt niet wat ik moet doen.. herstel lukt ook niet want dan staat er dat ik weer een bestand of zo mis. Wie kan mij helpen!? Dringend..
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.