Ga naar inhoud

Sutra1981

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Sutra1981

  • Verjaardag 26-11-1981

Sutra1981's prestaties

  1. het uitvallen van het netwerk lag dus niet aan de wifi maar aan de netwerkdriver op mijn laptop. Ik had ondertussen een hard reset gedaan op de wifi, daarom dat ik die opnieuw moet instellen.
  2. De naam van mijn eigen Wifi netwerk is Wifi 323 (staat in txt file vermeld: Draadloos LAN-adapter voor Wifi323 voor een normale verbinding krijg ik idd een IP adres van telenet, ik veronderstel via die proxy. Dit deel van het probleem is nu opgelost, waarvoor dank. (netwerkverbinding werkt, enkel de netwerksleutel enz moet ik nog opnieuw instellen, voor het moment raakt iedereen op mijn netwerk) Om op de Wifi/Router van D-link te kunnen inloggen moet ik een vast IP en gateway adres instellen (beschikbaar gesteld door Dlink zelf) en dit in de eigenschappen van mijn Wifi netwerk en daar zit mijn probleem... ik krijg steeds de foutmelding dat er al eigenschap vensters open zijn waardoor de functies niet beschikbaar zijn tot ik alle andere vensters sluit. Hierdoor is IPv4-adres grijs en dus niet aanklikbaar. (waardoor ik IP en Gateway hier niet kan veranderen)
  3. btw, nu ben ik verbonden met een proxyserver van Telenet, om naar de wifi te gaan zet ik eerst alle proxi-instellingen uit.
  4. [ATTACH]21290[/ATTACH] in bijlage vind je het IPconfig.txt bestand Mvg ipconfig.txt
  5. Hallo, ik heb nu weer connectie. Dank daarvoor. Maar een deel vh probeem staat nog steeds, nl dat ik niet op de wifi raak om deze terug te beveiligen? (nog steeds dezelfde foutmelding bij eigenschappen)
  6. ah ok, sorry voor de verwarring. Productnaam: HP Pavilion dv7 Notebook PC Serienummer: CNF04255QZ Productnummer: XD854EA#UUG
  7. Ik zal gelijk alles geven wat ik vind in de eigenschappen. Windows 7 Home Premium Hewlett-Packard HP Pavilion dv7 Notebook PC 5,0 Windows prestatie index Processor: AMD Athlon II P340 Dual-Core processor 2,20 Ghz 3,0 GB RAM 64 bitssysteem
  8. Inderdaad Hp Laptop, ingebouwde netwerkkaart.
  9. Van het moment dat ik op eigenschappen duw krijg ik de foutmelding uit mijn openingspost en is alles in dit eigenschapsvenster grijs en dus niet aanklikbaar. als ik via opdrachtpromp de ipconfig opvraag is er niets ingevuld bij IPV4.
  10. Hallo Stegisoft, IPV4 is leeg, enkel bij IPV6 staat bovengenoemd Gateway-adres. Het is tijdens volgende handleiding dat ik in punt 9 van stap 4 het in mijn openingspost vernoemde probleem krijg. Hoe stel ik op Windows XP mijn draadloze verbinding in (D-Link)? | Klantenservice (Ik weet dat de handleiding voor XP is, maar in principe moet ik dezelfde handelingen ook in Windows 7 kunnen uitvoeren)
  11. Hallo, een IP krijg ik niet en als ik de cijfercode die ik wel krijg in mijn browser ingeef activeer ik Google search Standaardgateway: 2002:54c5:a1fe: :54c5:a1fe Nu vermoed ik dat ik me misschien verkeerd heb uitgedrukt, het is natuurlijk uiteindelijk in de Wifi waar ik het kanaal moet kunnen veranderen?
  12. Hallo, omdat mijn draadloos netwerk steeds wegvalt (router= D-link) wil ik op mijn router inloggen om van kanaal te veranderen. Ik heb sinds kort nieuwe buren dus veronderstel dat zij mijn signaal verstoren. Om op de router binnen te raken moet ik eerst een vast ip-adres instellen via netwerk eigenschappen. Nu heb ik volgend probleem: telkens ik netwerkeigenschappen open (zowel draadloos als met draad) komt er een pop-up scherm met het bericht dat er al meerdere eigenschapsvensters open zijn en dat ik deze eerst allemaal moet sluiten om iets te kunnen veranderen in de netwerkeigenschappen. Dit is wel een probleem want er zijn geen andere vensters open...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.