Ga naar inhoud

Willy Stuer

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Willy Stuer's prestaties

  1. Sorry en dank voor de suggesties maar nog geen rustige tijd gehad om het uit te proberen ik kom er een dezer dagen op terug. willy
  2. Sorry, weinig tijd gehad de laatste dagen. Nog een vraagje. Zijn dan al mijn bijkomende apps en bv. gegevens in Numbers ook verdwenen? in elk geval bewondering voor je reactie(s). thanks
  3. Thanks, maar probleem is niet opgelost. Prullenmand ledigen was gekend Deze is volledig leeg maar bij "inkomende beriichten" blijft het getal 6539 staan alhoewel er vandaag maar 7 binnen gekomen zijn en die dan ook enkel verschijnen. Misschien bij mij een bug in het programma? Dank bij voorbaat voor enige verdere suggestie.
  4. Na het ledigen van de prullenmand blijft mijn ipad het aantal van de 1000den berichten bij "inkomende berichten" en op mijn email-adres vermelden. Deze staan niet meer op de server bij Telenet. dank bij voorbaat.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.