Ga naar inhoud

schrils

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

schrils's prestaties

  1. Waar moet ik dit bestandje vinden?
  2. Helaas. Dit heeft niet gewerkt. Ook niet de optie Windows repair all in one.
  3. Helaas, Windows Repair All in One heeft ook niet gewerkt! De pagina blijft blanco staan met alleen de boodschap “Back-up van uw bestanden maken of terugzetten”. Om radeloos van te worden......
  4. Als ik wil back-uppen krijg ik een scherm met daarop "back-up van uw bestanden maken of terugzetten", maar het doet verder niets als ik er op klik. Hoe kan ik deze functie terugkrijgen?
  5. Dus heb ik uw zip file gedownload en vervolgens geopend. En krijg ik hetzelfde oud beeld van de configuratiescherm “back-up van uw bestanden maken of terugzetten” dat niet werkt. Om radeloos van te worden!
  6. Ik heb dit geprobeerd en naar een ander mailadres van mij verzonden, maar het is helemaal blanco aangekomen.
  7. Bedankt voor het advies. Fouten zijn geconstateerd, maar back-upfunctie blijft het niet doen. Ga naar start -alle programma's - bureauaccessoires. Klik met rechts op het icoon van de opdrachtprompt en kies voor uitvoeren als administrator om het opdrachtprompt te openen. Typ sfc /scannow en druk enter. (let op de spatie voor de / ) Alle windows systeembestanden worden nu gecontroleerd op fouten en indien nodig vervangen door een correcte versie. Hou de windows installatie cd/dvd bij de hand (als je er een hebt) want er kan om gevraagd worden. Na de scan krijg je een overzicht van de resultaten en een verwijzing naar een CBS logbestand. Wanneer u de melding krijgt: "Er zijn geen schendingen van de integriteit gevonden", voert u onderstaande niet uit. Krijgt u wel foutmeldingen, dan kan u onderstaande uitvoeren zodat we in een logje naar je problemen kunnen zien: Typ nu findstr /c:"[sR]" %windir%\Logs\CBS\CBS.log > "%userprofile%\Desktop\sfcdetails.txt" en druk enter. Let op de spatie voor de / en %windir% en voor en na de >. Nu zou je op je bureaublad het bestandje sfcdetails.txt moeten zien. Voeg dit bestandje toe aan een volgend bericht. Hoe je een bijlage toevoegt aan een bericht, kan je lezen in deze handleiding.
  8. Sinds een paar weken is mijn back-up functie van mijn Windows 7 uit mijn configuratiescherm verdwenen. Het verschijnt wel in die scherm, maar het doet niks. Hoe krijg ik die functie terug?
  9. Sinds een paar weken is mijn back-up functie verdwenen, terwijl het wel in mijn configuratiescherm verschijnt. Hoe krijg ik die functie terug?
  10. Waarom kan ik tagged en Facebook niet gewoon afsluiten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.