Ga naar inhoud

feje

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door feje

  1. ja idd de filmcamera heb ik aangesloten op de laptop. Maar helaas geen herkenning. Kan helaas dit niet uittesten op een andere pc.
  2. heb deze driver gedownload maar er is niks gebeurd. ER is geen nieuwe usb bij aparaatbeheer geplaatst.
  3. Heb Defraggler gedraaid en idd het systeem is nu gedefragmenteerd, waarvoor dank. Heb nog een andere vraag omtrent een Sony filmcamera DCR-trv325e. In het verleden kon ik altijd via aansluiting met USB een film op mijn laptop zetten (Vista home basic 32 bits). Nu is er geen driver meer voorhanden. Heb contact opgenomen met Sony maar de opties die ze me gaven hebben tot niets geleid. Op internet gekeken en kwam deze onderstaande site tegen waar een driver te downloaden is. Weet niet of dit wel veilig is. Heeft u misschien nog een alternatief? m vr..gr Sony Electronics ALL Digital8 Handycams Free Driver Download
  4. Heb onderstaande met CCleaner geprobeerd maar heeft niets opgeleverd. Er wordt nog steeds niet gedefragmenteerd. De Recovery D schijf bevat 3 mappen: MedialD Bin als ik daarop klik dan wordt het niet herkent (met verzoek om op internet op te sporen) Recovery: deze kan ik niet openen (partitie) Dan nog een map met PC en mijn naam: Deze map is leeg. Graag nog een reactie?
  5. Beste Al enige tijd kan ik mijn laptop niet meer defragmenteren. Ook zit de D recoveryschijf bijna vol. Ik werk met Vista home basic 32 bits. Hoop dat u mij verder kunt helpen m vr gr
  6. Kan helaas deze clean fix niet installeren. Krijg dit te zien als ik er op klik. Misschien een ander idee? http://blogs.windowsclient.net/delicious/archive/tags/-/default.aspx ... blogs.windowsclient.net/SiteMap.ashx?apptype=blog&app... Net+Framework/default.aspx 2012-07-04 daily 0.5 ...... .windowsclient.net/delicious/archive/tags/D_E900_veloppement+DotNet+win/default.aspx 2012-06-17 ....../delicious/archive/tags/software+microsoft+tools+programming/default.aspx 2012-05-16 ...... daily 0.5 http://blogs.windowsclient.nethttps://skydrive.live.com/?cid= ... Ook crasht het systeem vaak en blijft hangen. Geen beweging meer in te krijgen wat zeer lastig is natuurlijk.
  7. Dan geeft ie geen pad aan waar het geinstalleerd moet worden. Dat zit dus niet in het systeem. Weet dan ook niet wat ik er verder mee kan. Misschien nog een tip?
  8. Dan geeft ie geen pad aan waar het geinstalleerd moet worden. Dat zit dus niet in het systeem. Weet dan ook niet wat ik er verder mee kan. Misschien nog een tip?
  9. ik heb problemen met het installeren van deze beveiligingsupdate. Na herhaaldelijk proberen installeert deze niet. Heeft iemand een idee wat ik hieraan kan doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.