Ga naar inhoud

ciboss

Lid
  • Items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over ciboss

  • Verjaardag 21-07-1942

ciboss's prestaties

  1. stop met al die vragen - ik zal het wel alleen oplossen !
  2. ja - ik zal dit zinloos gesprek afsluiten. bye bye
  3. In Laptop W7 Netwerkcentrum zijn alle andere PC's + Freecom te zien, kan in andere computers (uitgez E-partitie van PC1 - zie andere discussie) maar NIET op Freecom, tenzij via workaround zoals hierboven al beschreven.
  4. inderdaad omdat mijn C partitie te klein was heb ik de programma's op D gezet en Mijn documenten volledig op E. Dat is eenvoudig te verplaatsen door op "mijn documenten" met de rechter muisklik de actie "verplaatsen naar" te gebruiken. Nog nooit van gehoord misschien? Darvoor moet je bij een "specialist" zijn die het anders doet......
  5. E partitie = 40 GB bestanden Ik heb ze al eens op mijn harddisk geplaatst en dat duurt meer dan 24u (één richting via ethernet-kabel) Heeft het iets te maken met "Mijn documenten" die ik verplaatst heb van de C/user/ etc. omdat de C schijf bijna vol zat. Ik zal eens proberen om dat op een andere schijf te plaatsen.
  6. bedankt voor uw complimtenten ... OK, aanpassing in mapopties is gebeurd, maar zoals ik in mijn vorige mail al zei brengt dat geen beterschap. Partitie E is niet toegankelijk, de andere wel ... en alles op dezelfde manier gedeeld (volgens uw methode ) en nu?
  7. heb ondertussen gevonden waarom ik de "vereenvoudigde" versie van "delen" had. In Extra/Mapopties/Weergave had ik de "aanbevolen" eenvoudig delen aangevinkt (zie bijlage) Heb nu jouw richtlijnen gevolgd maar tevergeefs ... partitie E, zowel volledige E als deelmappen blijven ontoegankelijk voor de andere PC's in mijn netwerk. Kan het misschien te maken hebben met het onderbrengen van "Mijn Documenten" in diezelfde partitie E?
  8. Heb het hulpprogramma File-tweak gedesinstalleerd en krijg nu volgend beeld bij "delen en beveiliging" Dat is nog altijd niet wat jij me toonde. Hoe komt dat?
  9. waar haal je die schermen vandaan? Ik vind die nergens terug in Windows XP ? Ik heb nu alle bestanden die gedeeld werden uitgeschakeld. Ik heb E partitie geformateerd en opnieuw geladen met dezelfde bestanden, maar bij de eerste poging om een sub-map te delen wordt Windwos ongevraagd en abrupt afgesloten en opnieuw opgestart met schijfcontrole (blauw scherm ). In bijlage toon ik u de schermen die ik gebruik: 1. map selecteren, rechtermuisklik, delen en beveiliging 2. tab "delen en beveiliging" twee vakjes aanvinken + share naam een andere manier om te delen vind ik niet in Windows XP. Resultaat: op een andere PC in het netwerk vind ik die map wel terug maar blijft die ontoegankelijk.
  10. MAC adres toegevoegd, maar nog altijd geen rechtstreekse verbinding tussen Laptop en Freecom, tenzij via de workaround zoals hierboven aangeduid 23/11 15;57
  11. beste stegisoft, even herinneren dat ik Partitie E van PC1 (Windows XP) wil delen met alle PC's in mijn thuisnetwerk, (PC2 en Laptop). In W XP is er maar één manier van delen, via rechtermuisknop tab "delen" en dan twee vinkjes plaatsen + share-naam en OK of toepassen. De methode die u voorschrijft is misschien die van Vista maar die heb ik niet.
  12. Heb E partitie geformateerd met Paragon Partition Manager. Daarna één subdirectory "test" met één txt documentje ingebracht en dan het station gedeeld met les/schrijrechten voor iedereen. Als ik nu op Laptop (W7) ga kijken zie ik dit gedeeld station tussen alle andere, maar nog altijd zonder toegang. (zie bijlage) Station C, D en F zijn 100% toegankelijk, maar ik zie helemaal geen verschil in de eigenschappen noch in de manier van delen. :s
  13. Freecom Network Harddrive Lan+USB - Productcode SWYBAH - S/N 30725 meer vind ik niet terug op het toestel
  14. ik heb zopas partitie D met succes kunnen delen en een netwerktoegang met lees- en schrijfrechten kunnen maken, zonder uit windows xp gegooid te worden. Op de E lukt het nog niet.
  15. Jouw manier om met copy en paste en Netwerkverbindingen in vetjes te zetten is nogal cryptisch om iets duidelijk te maken. Ik weet ook wel dat ik via Netwerkverbindingen op Lan etc moet komen. Maar, sorry, klikken op Installeren en dan op Protocol geeft me niet de mogelijkheid om rechts te klikken op IPX-SPX en de rest van je raadgevingen heb ik echt wel gevolgd hoor, zonder resultaat...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.