Ga naar inhoud

JetlaG

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JetlaG

  1. mijn keuze is gemaakt, bedankt voor je hulp Het is de asus met 6 gb geworden. Bedankt!
  2. Jep, iets duurder mag (850-900), want blijkbaar kan ik die BTW van alles ontlopen, dus dat opent meer mogelijkheden
  3. Dank je voor het antwoord. Ik denk dat het deze zal worden En stel dat die niet zou lukken (reden is moeilijk uit te leggen), welke zou je dan verkiezen?
  4. Hoi, Mijn hopeloos oude laptop (een van de eerste VOSTRO-laptops van Dell) begint het eindelijk te begeven, zoals toetsen die niet goed meer reageren enzoverder en ik heb eindelijk wat geld, dus ik zou graag een nieuwe laptop aanschaffen. Het probleem is dat ik niet weet wat te kiezen. Ik heb het topic over die Match Maker al bekeken, maar daar kwam ik op 17 inch laptops uit en dat is dus niet wat ik wil. Ik ben momenteel aan het twijfelen tussen de volgende mogelijkheden: Asus Asus R500VD-SX238V specificaties - laptop op VERGELIJK.NL Asus R500VD-SX198V-BE 15.6/i7-3610QM/6GB/750GB/W7 incl. 2 jaar zorgeloos leren / GeForce GT610M 2GB: 90N8DE114J524AVL131 - CampusShop - Studentenkorting op laptops, tablets en software Toshiba Toshiba Satellite R850-153 @ Azerty De prijs van de toshiba zal het goedkoopste uitvallen, aangezien die in superaanbieding staat in de fnac en ik nog de btw kan omzeilen. (dus van 950 naar 750 en dan nog eens - 21%). Ook bij de asus r500vd-sx238v kan ik 21 % eraf trekken en die andere asus is gewoon zeer goedkoop omdat ik ze zou aankopen via de universiteit. De prijs valt dus overal mee. Het probleem met Toshiba is dat ik helemaal niet weet of dit een goede laptopfabrikant is. Welk van deze laptops zou u nemen als u mij was, want ik ben nogal besluiteloos? Moest u nog een ander model weten, dan zou dit ook geapprecieerd worden Groetjes, Michiel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.