Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Jeanandrina

Lid
 • Aantal items

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. Jeanandrina

  Word 2010

  Goede morgen, ik heb een vraagje in verband met WORD 2010: Kan ik een WORD document, dus een tekst met afbeeldingen die ik reeds uitgeprint heb, terug inscannen en dit terug in WORD zetten, om er wijzigingen in aan te brengen en dan terug uitprinten? En hoe moet ik dat doen? Bedankt bij voorbaat.
 2. Goeie morgen, iedereen Ik weet niet zeker of ik hier op de juiste plaats ben om mijn vragen te stellen, ik hoop van wel. Reeds een paar weken zie ik, dat er bij "GOOGLE Zoeken", enkele veranderingen zijn doorgevoerd of ingevoerd zoals men zegt. Tot voor enkele weken kon je bovenaan de pagina met uw tien zoekresultaten, op "Zoekhulpmiddelen" klikken. Dan klikte je op "Alle resultaten" in het uitrolmenu klik je op "Sites met afbeeldingen" Dan kreeg je onder iedere site een zestal miniatuurfoto´s, en dat is nu NIET meer! Tot voor een paar weken kon je ook bij iedere site een "Voorbeeld pagina" bekijken, ook dit is nu NIET meer! Kan iemand mij uitleggen waarom GOOGLE die veranderingen invoert? Op die manier stelt GOOGLE zeer veel mensen teleur, dit kan je géén verbetering noemen. GOOGLE was bij, en zoals bij de meeste mensen, de populairste zoekmachine, maar nu zijn zij serieus achteruit aan het boeren hoor. Zeg maar gerust; dit is terug naar AF. Verontschuldig mij voor mijn uitspraken, maar dit moest er bij mij even uit. Met vriendelijke groeten, J.
 3. Goede morgen, Hoe komt het wanneer ik een deel van een webpagina, met zowel tekst als foto´s kopieer en dan in een WORD document plak dat de foto´s zo groot zijn? De foto´s vallen voor een deel buiten het Document. Als ik kijk naar het afdrukvoorbeeld, is het alsof er aan de rechtse kant van de foto´s een stuk afgeknipt is. Kan het dat bepaalde instellingen in WORD 2010 bij mij moeten aangepast worden? Bij voorbaat reeds bedankt.
 4. Door het feit dat op mijn laptop Windows 7 opnieuw geïnstalleerd werd, zijn bepaalde programma´s die er reeds opstonden van in de fabriek verloren gegaan, waaronder ook de webcam toepassing. Kan ik op een éénvoudige manier, de ingebouwde webcam terug activeren, zodat ik het webcam pictogram terug in het Menu-start kan vinden, en ik het eventueel aan de taakbalk kan vastmaken? Bij voorbaat vriendelijk dank voor antwoord.
 5. Goeie voormiddag, Ik weet niet of ik hier op de juiste plaats ben voor mijn vraag, toch even stellen: Kan ik op PC Helpforum de hand- leiding, Paint voor Windows 7 downloaden? zoniet, kan je mij mogelijks zeggen waar ik deze wel kan downloaden? Reeds bedankt.
 6. Goeie middag, Ik heb een probleem met met Word 2010, waar ik geen raad mee weet. Ik ga naar een bepaalde site om documentatie te lezen, met daarin zowel tekst, als afbeeldingen. Sommige van die pagina´s wil ik uitprinten om later nog eens door te lezen. Ik selecteer die pagina, met daarin ook afbeeldingen, en kopieer deze. Via het klembord van Word, plak ik deze in een Word document. Als ik nu dat Word document bekijk, vóór het afdrukken, zie ik dat de tekst er nogal groot uitziet, en dat er van sommige afbeeldingen aan de rechtse kant als het ware een stuk afgesneden is. Is er iets fout met bepaalde instellingen van Word? Graag een seintje, en reeds bedankt.
 7. In het venster: Opties voor Word (Geavanceerd) kan je instellingen aanpassen in de Uitrol menu´s, je kan ook instellingen, aan en uitvinken. Mijn vraag: wie kan mij helpen, aan de hand van Printscreens, om alles daar zowat Standaard in te stellen? Ik denk dat ik er daar een zooitje van gemaakt heb. Graag een seintje, en reeds bedankt.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.