Ga naar inhoud

260384

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door 260384

  1. Ik heb nieuwe connectoren gekocht en voila, het werkt. Dank voor de reacties
  2. Volgens mij is alles in orde, aangezien ik de test eb uitgevoerd waarbij ik de router en de laptop met andere kabels met elkaar heb verbonden. Daarom denk ik dat het aan de kabel in de muur ligt
  3. Ik heb een stp cat 6 kabel en losse connectoren gekocht. De kabel in muur alsmede de test kabels zijn van dezelfde bestelling. Dit in combinatie met het opnieuw bevestigen van de connectoren van de kabel in de muur geven mij het idee dat de connectoren goed zitten.
  4. Dank voor er antwoord, maar met een Kabelgoot bedoelde ik de pvc pijp welke in de muur verwerkt is.
  5. Ik heb een probleem met mijn circa 20 meter lange cat 6 kabel. Ik heb deze kabel door de kabelgoot getrokken, naast de bestaande telefoonlijn welke niet in gebruik is. Het betreft een stp kabel. Ik haal door deze kabel echter maar 10mb snelheid. Om te testen of het niet ergens anders aan lag heb ik mijn airport express en mijn windows laptop naast mijn windows pc gezet en alles aangesloten, hierbij schoot de snelheid richting de 80mb. Ook heb ik de connectoren al opnieuw vervangen. Helaas blijft de snelheid steken om 10mb, iemand enig idee hoe dit kan?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.