Ga naar inhoud

laptop55

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door laptop55

  1. Ik weet dat het mijn instellingen zijn alleen mijn computerkennis reikt niet al te ver om te weten waaraan het precies ligt.
  2. Ik heb de hoofdtelefoon ingeplugd maar er verandert niks aan de opties bij afspelen ik krijg precies hetzelfde scherm te zien?
  3. Nee zonder hoofdtelefoon ingeplugd, merk: emachines E series modelnummer 525. Ik heb al op de website van emachines gekeken en de geluidsdriver behorende bij dit merk opnieuw geinstalleerd maar tevergeefs.
  4. Zo ziet het eruit. Ik denk dat het aan mijn instellingen ligt, ik heb dus realtek opnieuw verwijderd en de link gedownload die je erop hebt gezet alleen mis ik nog steeds de instellingen die jij wel hebt?
  5. Nee die staat dus niet in de lijst vreemd he? Terwijl ik nog wel geluid uit mijn boxen krijg
  6. Ja die had ik opnieuw geinstalleerd dat is dus het eerste plaatje. Voorheen had ik dat icoontje niet bij configuratie. Nu wil ik Realtek helemaal verwijderen en opnieuw downloaden, alleen kan dat niet via programma's en onderdelen verwijderen want realtek staat niet op de lijst?
  7. De koptelefoon, oordopjes werken gewoon ook op mp3 en pc.
  8. De R.A.D stond er eerst niet bij dus heb het opnieuw geinstalleerd maar krijg niet het bovenstaande te zien. Dit is wat ik krijg als ik het open. Dit is mijn configuratiescherm.
  9. Ik hoop dat ik hier antwoorden zal vinden omdat ik het bijna opgeef met mijn laptop. Het zit namelijk zo mijn koptelooningang die doet het al een tijdje niet, maar de microfoon ingang wel. Ik heb windows vista eerst deed de koptelefoon ingang het wel, maar het geluid ging ook door de boxen heen. Ik ben ten einde raad!
  10. Ik heb precies dezelfde probleem. In begin lukte het wel om geluid via mijn oordopjes te krijgen, maar dan ging het geluid ook door de boxen heen. Heb ook vista zou het daaraan liggen??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.