Ga naar inhoud

Melii

Lid
  • Items

    30
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Melii's prestaties

  1. Hallo, Sinds een tijdje doet mijn laptop vreemd als het om de internet verbinding gaat. Als ik thuis ben en een goed werkende Wi-Fi verbinding heb, geeft mijn laptop (soms) aan dat de verbinding beveiligd is en dan kan ik dus niet internetten. Als ik vervolgens de verbinding verbreek en weer opnieuw verbinding maak dan geeft hij aan dat ik gewoon verbonden ben maar dan kan ik alsnog niet internetten. De laatste optie is dan om de laptop opnieuw op te starten en dan maakt hij wel weer verbinding met het internet, maar het is echt vervelend als ik dit om de paar uur moet doen terwijl ik gewoon aan het werken ben op mijn laptop. Kunnen jullie mij helpen?
  2. Ja, dat gebeurt helaas nog steeds. Misschien toch nog een andere webbrowser proberen. Hebben jullie nog suggesties?
  3. Okee, Java is vernieuwd en hier is de log van zoek.exezoek-results.log
  4. Nou, ik ben juist naar Firefox geswitcht omdat internet explorer ontzettend langzaam was.
  5. Dat heb ik ook net geprobeerd, maar helaas.. toen ik ging surfen crashte hij weer. Nu is het zo dat de laptop sowieso wat trager reageert en programma's vaak vastlopen/niet meer reageren. Heb al best wat geprobeerd maar niets lijkt te werken tot nu toe.
  6. Hallo, het is helaas nog steeds niet opgelost. Heb alle tips geprobeerd maar hij blijft crashen.
  7. Hallo, Sinds een tijdje blijft mijn flash plug in steeds crashen. Ik heb al geprobeerd om hem up te daten, en in zijn geheel te verwijderen en opnieuw te installeren. Beide zonder resultaat. Het is echt ontzettend vervelend want door het crashen wordt normaal internetten bijna onmogelijk. Ik gebruik trouwens firefox als internet browser.
  8. Ja, dat klopte inderdaad. Ik heb nu firefox geinstalleerd en dat lijkt stukken beter te gaan! Heel erg bedankt voor de hulp!
  9. Met de apps openen gaat het wel wat beter, maar met internetten blijft ie nog vaak hangen en duurt het lang voordat de pagina geladen is en loopt nog vaak vast en dan pas na een paar keer refreshen, lukt het om de pagina goed te laden zonder vast te lopen..
  10. [ATTACH]36218[/ATTACH] Oke, hier de log van AdwCleaner.. AdwCleaner[S0].txt
  11. Okee, ook gedaan..[ATTACH]36174[/ATTACH] zoek-results.log
  12. [ATTACH]36173[/ATTACH] Okee, gedaan log.txt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.