Ga naar inhoud

Kurtt

Lid
 • Aantal items

  6.461
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kurtt

 • Titel
  Ervaren Lid
 • Verjaardag 10-02-1977

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 (64 bit)
 • Monitor
  Samsung 24 inch
 • Moederbord
  ASUS
 • Processor
  Intel Core i7
 • Geheugen
  8 GB
 • Grafische Kaart
  ATI Radeon HD 5700
 • Harde Schijf
  1.5 TB

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Dag Dasle Dus de assemblagekost komt er nog bij? Hij vindt u 2 voorstellen heel interessant Maar hij begrijp niet of azerty dat gaat assembleren of megokko.
 2. Hoi Dasle, Alles goed?? Ik hoop van wel :)))))) Bedankt voor je antwoord. Hij werkt met Photoshop. En hij wil ook iets meer dan 600 euro uitgeven.
 3. Beste Mijn collega wil graag een pc kopen. Ziehier de vragen die hij heeft opgelost. Kunnen jullie een geschikte pc vinden? Of samenstellen (pc builder?) ? Waarvoor heb ik een PC nodig? PC, Fotobewerking Wat is mijn budget? 600 euro? Een merkcomputer of een samenstelling? Mag samengesteld zijn Ga ik overklokken? Geen overklok. Ga ik later upgraden? Geen pc upgrading. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? DVD brander/lezer voor opladen programma's Ga ik zelf assembleren? Geen self assembly Heb ik een bestur
 4. Hulp! Iemand kennis van smartphones? Familie van mij heeft per ongeluk de smartphone teruggezet naar fabrieksinstellingen. Nu is ze haar 1000 foto's kwijt. Zijn er manieren of programma's die dat kunnen terugzetten? Rooten lukt momenteel nog niet , het is een : huawei mate 10 lite , RNE-L21 Build number RNE-L21 8.0.0.346(C432) EMUI-version: 8.0.0 Android version: 8.0.0 Ik ben ook bang om te rooten want dan zou je garantie verliezen en toekomstige updates zouden niet meer geinstalleerd worden. Maar elk android recovery programma dat ik gebruikt hebt, vraagt eerst om te "rooten
 5. Dag Porrelaar, Mijn euro viel ook gisteren dat een laptop standaard ook een microfoon ingebouwd heeft. Ik was een beetje in de war omdat ik nog een heel oude webcam had liggen, waar heel veel audiokabels aanhangen (van die roze en groene), en waarschijnlijk (nog) geen ingebouwde microfoon in de webcam zelf. Maar ik hou het simpel: ik ga skypen op de laptop. Ik heb wel een test gedaan op skype. Dit kan je doen met een fictief persoon van microsoft. Als je jezelf terug hoort , is alles in orde. Ik hoor me zelf wel "dof" door de luidsprekers, dus niet heel zuiv
 6. Beste (het gaat hier altijd over een laptop!!!) Mijn laptop heeft één audioinplug mogelijkheid, zoals de meeste laptops denk ik. Bij pc's heb je er 2. Een roze en een groene. Een roze is voor de microfoon en een groene is voor de muziek. Een domme vraag misschien want ik gebruik niet dikwijls Skype: Ik moet dinsdag met iemand "skypen". Het is de bedoeling dat we elkaar dus zien en dat ik dingen kan zeggen die hij kan horen, en dat hij dingen kan zeggen die ik kan horen. Logisch. Mijn laptop heeft een ingebouwde webcam bovenaan (zo'n klein gatje).
 7. in de vorige post zei ik dat de draad LOS lag in de kast Ik heb de pc afgeschreven. Hij is al 10 jaar oud, en één van de fans werken ook niet. En de voeding zit vol onder het stof. De moeite niet meer. Het scherm werkt ook niet meer. Foutmelding "no input signal". Kabel vervangen, nog altijd zelfde resultaat. Mijn broer wil graag een nieuwe van de Aldi. (gewoon voor wat internetten en kantoorwerk). Als iemand goed op de hoogte is wanneer deze binnenkomen in de Aldi in België mag je me altijd een pm sturen. Passer en anderen die mee
 8. Inderdaad, het was een plaatje van het net. Ik had beter een foto getrokken met mijn gsm. Dat draadje lag helemaal los in de kast. Daarom zou ik graag willen weten aan wat zoiets vastzit en waar het op het moederbord moet. Of horen ze allebei tot het moederbord. Mijn hardwarekennis is zeer slecht.
 9. Het vreemde is ook dat er eentje van de 5 gaatjes "dicht" is en ik nergens op het moederbord geen pinnetjesreeks vind die 1 gaatje overslaat. (of ik kijk slecht) Wil je dat dat eens navragen als je het zelf misschien niet weet?
 10. Nog een laaste vraag: Ik heb wel nog 1 draad dat los zit in het moederbord. Zie bijlage. Het is dus één draad met die piepkleine connectortjes aan die ik dus ergens in het moederbord moet steken. Maar waar? Zijn dit voor de usb aansluitingen? Ik denk dat mijn broer expres een paar kabels van zijn oude computer heeft uitgetrokken om een nieuwe computer te krijgen van mijn ouders. Maar ik ben niet van gisteren....... 😀
 11. Super. Ik heb dit ooit geweten.... Maar uw uitleg is perfect. Beter kan je het niet uitleggen. Ik ben fan van u. Ik ga het in de namiddag allemaal eens in orde proberen te krijgen. Ze gaan wel een nieuwe eenvoudige pc kopen (eerstvolgende die in de Aldi binnenkomt, wanneer die binnenkomt weten ze niet), maar in die tussentijd kunnen ze nog even met het zeer oude model verder :). Duizendmaal dank.
 12. ik ga dit morgen uitproberen. De rode ATA van de hard disk steekt achteraan de hard disk , maar ik wist niet waar ik het andere uiteinde moest steken op het moederbord. Door die foto's van jouw zie ik het nu, en ga ik het morgen proberen. Duizendmaal dank. Nu zou ik nog zeker willen zijn of de kabels van mijn grafische kaart goed zitten. Het is een radeon grafische kaart. Heb je ook zo'n foto van een medion waar je de kabels van een grafische kaart kunt zien vanaf grafische kaart naar moederbord?
 13. PC Medion Erazer X7710 D MD 8888 De pc van mijn broer start niet meer op. Hij is wel al 10 jaar oud. Ik zet de pc op en vrijwel meteen krijg ik de boodschap " Reboot and select proper boot device" Zelfs het drukken op F8 haalt niets uit, hij geeft altijd die boodschap. VRAAG 1 : De ATA kabel bijvoorbeeld, zit wel op de harde schijf achteraan, maar het andere stuk waar moet ik dat inpluggen op het moederbord? Het beste zou zijn dat ik een moederbordoverzicht van dit model zou kunnen vinden waar alles al via een tekening op z'n plaats zit (Medion MD888).
 14. Sorry dat het in het engels is. Maar zou iemand me met deze opgave willen helpen? 3 Schoolgroups: at Leuven, Diest and Aarschot. We have to make OU (Organisation Units) on the basis of the following statements : What is the best method? Per branch? (Leuven, Diest,Aarschot) or choose another way? Can someone give me a good examples of the OU's that i have to use? This is the assignment: Campus Leuven is a HUB for:
 15. Het is gelukt! Ik wil jullie allemaal van harte bedanken, vooral Droske (!) en mijn collega van vroeger Clarkie. De oplossing was eigenlijk om het account te verwijderen en opnieuw aan te maken. Zo ging hij zelf zoeken naar de juiste instellingen en die kwamen overeen met de waarden van het telenet-blad. Is het zo dat Outlook een kleine vertraging heeft bij het tonen van nieuwe mails? Want als ik een mail stuur (ik was daar) en ik stuur dus een mail naar haarzelf, dat die mail niet direct te zien was, maar als ik op de knop "alles verzenden/ontvangen" klikte, de mail wel tevoorsc
×
×
 • Nieuwe aanmaken...