Ga naar inhoud

Kurtt

Lid
 • Aantal items

  6.464
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kurtt

 • Verjaardag 10-02-1977

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 (64 bit)
 • Monitor
  Samsung 24 inch
 • Moederbord
  ASUS
 • Processor
  Intel Core i7
 • Geheugen
  8 GB
 • Grafische Kaart
  ATI Radeon HD 5700
 • Harde Schijf
  1.5 TB

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

Kurtt's prestaties

 1. Zo ziet mijn volledige partities eruit. (zie bijlage) Het enige wat ik eigenlijk wil is dat de C wat groter is. Rond de 500 GB. Ik heb wat zitten experimenteren, blijkbaar te veel want ik zie zelfs in partitiebeheer van windows dat zelfs op 'schijf' 4 een volume (partitie) I is aangemaakt. Ik heb ook een partitie Data van 375 GB maar dat laat de verkenner niet zien? (zie bijlage) De data map vind ik ook goed om backups op te zetten.
 2. Op ons werk hebben we al geruime tijd problemen met pdf's. De pdf's kunnen ingelezen worden met een boekhoudprogramma. ("Wings") Sommige gebruikers hebben lege pdf's (in de viewer bij wings). Maar als ze diezelfde pdf bekijken buiten wings, dus in de verkenner, kunnen ze de pdf wél perfect zien. Onze users loggen in, en kunnen de ene keer terechtkomen op server RDS009 bv, en de andere keer op server RDS010. We hebben dan volgend probleem: User meldt ons dat hij lege pdf's krijgt in de viewer als hij inlogt in RDS009. Maar als hij wings verlaat, dus afsluit, en dan wings terug opstart en hij komt op de RDS010 terecht, dan kan hij zijn pdf's wél lezen. Waar moeten wij, als helpdeskwerkers bij wings, de oorzaak zoeken? - aan een verouderde viewer in Wings - maar... een andere server daar laat hij de pdf wél correct zien. Dus is er iets aan de hand met de server(s) waar onze gebruikers op terechtkomen als ze inloggen? Het probleem lijkt zich voor te doen op alle servers. Dus de éne heeft problemen met lege pdf's op server RDS009, de andere op RDS010, ... Er is geen lijn in te trekken. Hebben jullie tips?
 3. Beste makkers van vroeger en leden , Zou u onderstaande afbeelding kunnen bekijken? Ik heb een J partitie gemaakt (195.3 GB). Ik zou graag deze GB toevoegen aan de C. Zodat de C 236.4+195.3 wordt. Zodat de C dus in totaal 500 GB wordt. Kan u mij stap voor stap uitleggen hoe ik dat het best doe en met welk (liefst freeware) programma. Ik heb momenteel MiniTool Partition geïnstalleerd.
 4. Dag Dasle Dus de assemblagekost komt er nog bij? Hij vindt u 2 voorstellen heel interessant Maar hij begrijp niet of azerty dat gaat assembleren of megokko.
 5. Hoi Dasle, Alles goed?? Ik hoop van wel :)))))) Bedankt voor je antwoord. Hij werkt met Photoshop. En hij wil ook iets meer dan 600 euro uitgeven.
 6. Beste Mijn collega wil graag een pc kopen. Ziehier de vragen die hij heeft opgelost. Kunnen jullie een geschikte pc vinden? Of samenstellen (pc builder?) ? Waarvoor heb ik een PC nodig? PC, Fotobewerking Wat is mijn budget? 600 euro? Een merkcomputer of een samenstelling? Mag samengesteld zijn Ga ik overklokken? Geen overklok. Ga ik later upgraden? Geen pc upgrading. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig? DVD brander/lezer voor opladen programma's Ga ik zelf assembleren? Geen self assembly Heb ik een besturingssysteem nodig? Windows 10 Ga ik zelf installeren? Windows 10 mag gepreinstalleerd zijn Heb ik een voorkeur aan onderdelen? Geen voorkeur voor behuizing. Heb ik nog randapparatuur nodig? Er is een klavier, een scherm en een muis, USB-aansluitingen voor printer en scanner. Heb ik specifieke wensen? Energiezuinig Woon je in Nederland of België, wil je bestellen bij een specifieke (web)winkel? Ik woon in België
 7. Hulp! Iemand kennis van smartphones? Familie van mij heeft per ongeluk de smartphone teruggezet naar fabrieksinstellingen. Nu is ze haar 1000 foto's kwijt. Zijn er manieren of programma's die dat kunnen terugzetten? Rooten lukt momenteel nog niet , het is een : huawei mate 10 lite , RNE-L21 Build number RNE-L21 8.0.0.346(C432) EMUI-version: 8.0.0 Android version: 8.0.0 Ik ben ook bang om te rooten want dan zou je garantie verliezen en toekomstige updates zouden niet meer geinstalleerd worden. Maar elk android recovery programma dat ik gebruikt hebt, vraagt eerst om te "rooten" zodat ze dan dieper kunnen scannen.
 8. Dag Porrelaar, Mijn euro viel ook gisteren dat een laptop standaard ook een microfoon ingebouwd heeft. Ik was een beetje in de war omdat ik nog een heel oude webcam had liggen, waar heel veel audiokabels aanhangen (van die roze en groene), en waarschijnlijk (nog) geen ingebouwde microfoon in de webcam zelf. Maar ik hou het simpel: ik ga skypen op de laptop. Ik heb wel een test gedaan op skype. Dit kan je doen met een fictief persoon van microsoft. Als je jezelf terug hoort , is alles in orde. Ik hoor me zelf wel "dof" door de luidsprekers, dus niet heel zuiver. Maar aan de andere kant is dat misschien niet het geval en hoort die mij beter of ligt het gewoon aan de testmethode en klinkt het beter als je "echt" communiceert in skype.
 9. Beste (het gaat hier altijd over een laptop!!!) Mijn laptop heeft één audioinplug mogelijkheid, zoals de meeste laptops denk ik. Bij pc's heb je er 2. Een roze en een groene. Een roze is voor de microfoon en een groene is voor de muziek. Een domme vraag misschien want ik gebruik niet dikwijls Skype: Ik moet dinsdag met iemand "skypen". Het is de bedoeling dat we elkaar dus zien en dat ik dingen kan zeggen die hij kan horen, en dat hij dingen kan zeggen die ik kan horen. Logisch. Mijn laptop heeft een ingebouwde webcam bovenaan (zo'n klein gatje). Nu moet ik natuurlijk nog wel de mogelijkheid hebben om zelf te spreken tegen de andere. Daarom heb ik dus een hoofdtelefoon waaraan zo'n microfoon hangt. Die microfoon heeft 2 draden, een roze en een groene. De roze is voor microfoon, de andere voor (de andere te horen?) Is het voldoende dat ik op de laptop de ROZE draad inplug (die van microfoon dus)? Maar het is ook de bedoeling dat ik de andere hoor. Maar mijn laptop heeft maar één audioingang, bij een pc is dat makkelijk, daar kan je ze allebei inpluggen (groene en roze). Krijg ik dan de stem van de andere ook door de hoofdtelefoon terwijl dus de groene NIET insteekt in de laptop?
 10. in de vorige post zei ik dat de draad LOS lag in de kast Ik heb de pc afgeschreven. Hij is al 10 jaar oud, en één van de fans werken ook niet. En de voeding zit vol onder het stof. De moeite niet meer. Het scherm werkt ook niet meer. Foutmelding "no input signal". Kabel vervangen, nog altijd zelfde resultaat. Mijn broer wil graag een nieuwe van de Aldi. (gewoon voor wat internetten en kantoorwerk). Als iemand goed op de hoogte is wanneer deze binnenkomen in de Aldi in België mag je me altijd een pm sturen. Passer en anderen die meegewerkt hebben aan dit topic en vooral voor de duidelijke foto's. Enorm bedankt. De kabel ATA vanaf uiteinde harde schijf naar het moederbord heb ik in orde gekregen. Volgens mij start die op, maar ik krijg geen beeld. Ook ander beeldscherm geprobeerd / andere kabel, dus ligt misschien toch aan de computer zelf en dat er nog iets foutsteekt. Ik laat het maar zo, het is de moeite niet meer. Veel dank. En als iemand weet: Medion Aldi pc-komt binnen, mag je me pm sturen, daar maak je mijn broer enorm blij mee. Ik vind er geen info over op internet wanneer de volgende binnenkomt in de aldi.
 11. Inderdaad, het was een plaatje van het net. Ik had beter een foto getrokken met mijn gsm. Dat draadje lag helemaal los in de kast. Daarom zou ik graag willen weten aan wat zoiets vastzit en waar het op het moederbord moet. Of horen ze allebei tot het moederbord. Mijn hardwarekennis is zeer slecht.
 12. Het vreemde is ook dat er eentje van de 5 gaatjes "dicht" is en ik nergens op het moederbord geen pinnetjesreeks vind die 1 gaatje overslaat. (of ik kijk slecht) Wil je dat dat eens navragen als je het zelf misschien niet weet?
 13. Nog een laaste vraag: Ik heb wel nog 1 draad dat los zit in het moederbord. Zie bijlage. Het is dus één draad met die piepkleine connectortjes aan die ik dus ergens in het moederbord moet steken. Maar waar? Zijn dit voor de usb aansluitingen? Ik denk dat mijn broer expres een paar kabels van zijn oude computer heeft uitgetrokken om een nieuwe computer te krijgen van mijn ouders. Maar ik ben niet van gisteren....... 😀
 14. Super. Ik heb dit ooit geweten.... Maar uw uitleg is perfect. Beter kan je het niet uitleggen. Ik ben fan van u. Ik ga het in de namiddag allemaal eens in orde proberen te krijgen. Ze gaan wel een nieuwe eenvoudige pc kopen (eerstvolgende die in de Aldi binnenkomt, wanneer die binnenkomt weten ze niet), maar in die tussentijd kunnen ze nog even met het zeer oude model verder :). Duizendmaal dank.
 15. ik ga dit morgen uitproberen. De rode ATA van de hard disk steekt achteraan de hard disk , maar ik wist niet waar ik het andere uiteinde moest steken op het moederbord. Door die foto's van jouw zie ik het nu, en ga ik het morgen proberen. Duizendmaal dank. Nu zou ik nog zeker willen zijn of de kabels van mijn grafische kaart goed zitten. Het is een radeon grafische kaart. Heb je ook zo'n foto van een medion waar je de kabels van een grafische kaart kunt zien vanaf grafische kaart naar moederbord?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...