Kurtt

Lid
 • Aantal items

  6.559
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kurtt

 • Titel
  Ervaren Lid
 • Verjaardag 10-02-77

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 (64 bit)
 • Monitor
  Samsung 24 inch
 • Moederbord
  ASUS
 • Processor
  Intel Core i7
 • Geheugen
  8 GB
 • Grafische Kaart
  ATI Radeon HD 5700
 • Harde Schijf
  1.5 TB

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info
 1. Het probleem is opgelost door het updaten van de netwerk- en grafische kaart drivers. Hartelijk dank voor de analyse en de tips. mvg kurtt
 2. Nog even vermelden dat ik geen internettoegang heb via Veilige Modus mét netwerkondersteuning bij de laptop , aangezien de netwerkdriver niet meer werkt (vandaar blauw scherm).
 3. "Men zegt mij: "The issue can be resolved by downloading and installing the latest drivers for the NIC from the manufacture’s website."
 4. Probleem met "blokken" op het scherm is opgelost, maar nog steeds blauw scherm na het opstarten met melding "NDIS.SYS" Ik heb het opgezocht en het heeft te maken met netwerkkaart. Kan ik ergens voor dit model van pc een geupdate netwerkdriver vinden? Bij deze? Of is er nog een recentere? https://www.asus.com/be-nl/Laptops/K52F/HelpDesk_Download/ (onder kopje LAN)
 5. Betekent dit dat ik best geen uninstall doe via apparaatbeheer? Ik heb geen herstelpunten meer en kan er blijkbaar geen maken in veilige modus. Voor alle zekerheid ook de scans toegevoegd. Zou u kape of kweezie wabbit kunnen verwittigen om er naar te kijken? Hartelijk dank. Addition.txt FRST.txt
 6. Ik heb hier een laptop die opstart met zwarte strepen over het beeld en dan een blauw scherm (ndis.sys melding in blauw scherm en iets van NOT EQUAL) geeft ivm drivers. Dus volgens mij scheelt er iets met de grafische kaart. In de veilige modus gaat alles wel goed. Ik heb daarover gevonden op https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_xp-hardware/what-is-ndissys/406ef722-05c6-4b47-961f-fa9f4e6db8d8 Moet ik dat proberen: tleast now you know you do have the file on your system. It is now a simple process of copying and pasting or using command prompt. To use command prompt open command prompt and paste the following command. copy C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386\ndisys c:\windows\system32\ndis.sys Confirm to overwrite the existing copy if prompted If the copying was successful you should receive a message stating such. Alternatively, you can use search again to locate the ndis.sys file. In the search results right click on the ndis.sys file that is located in C:\WINDOWS\ServicePackFiles\i386. Open the system32 folder > click Edit at the top of the window and choose paste. Confirm your choice to replace the existing file. Restart the computer. If the ndis.sys file that you copied is not corrupt (and it shouldn't be) you should now be good to go. Het is een oude laptop. Het is een Asus K52F MB Ver. K52F A3N0AS338516115 K52F-SX051V-BE Check number 6232 met win7 (maar staat nu Windows 7 Ultimate op?) 802.11b/g/n Module: AW-785H Model number: AR5B95 FCC ID: PPD-AR5B95 CCAE08LP1590TO Als ik Speccy run in veilige modus, krijg ik alle gegevens, behalve die van de grafische kaart (service kan niet gestart worden in veilige modus) Op de Asus website heb ik K52F ingetikt, en ik kreeg drivers van heel oud, deze zullen het wel zijn? : Is dit de meest recente driver voor de K52F (of is dit een algemene driver???) https://www.asus.com/be-nl/support/Download/3/516/0/5/iDj76sQprYFuQe5J/30/ (VGA opendoen) of dit? Hier gaat het echt over de K52F computer: https://www.asus.com/be-nl/Laptops/K52F/HelpDesk_Download/ (VGA opendoen) maar die driver is van 20011 Moet ik die andere dingen zoals chipset enzo ook opnieuw installeren na uninstall schermdrivers? Die zijn ook heel oud. Of enkel schermdrivers uninstallen en oude opnieuw installeren? Bestaat er een uninstall voor de asus drivers of moet dit via het apparaatbeheer/beeldschermadapters/verwijderen Malwarebytes gescand en pc heeft geen virussen.
 7. Ik krijg van een kennis volgende mail. Ik ken zelfs niets van Ipads. Weten jullie misschien wat er aan de hand kan zijn. Van harte dank.
 8. Mijn collega wil graag voor zijn stage de agenda ingeven in de Howest agenda. Dat is Outlook Office 365. Kan je daarin agenda-items kopiëren? Zo'n berewerk! Bij de desktopversie van Outlook gaat dit eenvoudig door "Beeld" te kiezen en "Lijst" te kiezen. Maar bij de online versie is geen "Beeld/Lijst". Hoe kan je toch op een eenvoudige manier bij Outlook Office 365 agenda-items kopiëren? Of is dit niet mogelijk?
 9. Beste helpers, We moeten een e-portfolio maken voor onze opleiding en dat is in wordpress en die wil geen verbinding leggen met de webserver van school. Wat kan hier aan de hand zijn?
 10. Wat is is de extensie van de nieuwe filmpjes (achtervoegsel: mp4, ...) ? WMP kan niet alle formaten aan. Probeer eens of je de filmpjes kunt bekijken met VLC Media Player: http://www.videolan.org/vlc/ Dit is een speler die bijna alle formaten aankan.
 11. Welke applicatie wordt er op beide beeldschermen gedraaid?
 12. Wat doet precies een buffer in bv Firefox? Die zorgt ervoor dat je websites sneller geladen worden. Maar is het zinvol om deze dagelijks te ledigen? Kan er een virus in de buffer terechtkomen en zo het virus verspreiden op de harde schijf?
 13. Mijn neef van 16 gebruik zijn laptop. Enkele maanden geleden had hij problemen met Family Saftety filter in Win10 omdat google niet kan opstarten (melding "family saftety filter is not secured). Hij is volgens mij oud genoeg om zelf verantwoordelijkheid op te nemen, en nu wens ik Family Safety Filter volledig uit te schakelen (BLIJVEND) http://windows.microsoft.com/nl-be/windows/family-features-remove-uninstall-faq Moet deze procuedre van uitschakelen/verwijderen Safety Family Filter op ALLE apparaten (iphones, win10phones ....) gebeuren of enkel op de account op de computer????? Al die miserie met die safety filter, je kan zelfs niet meer fatsoenlijk op google bij zijn pc. Het heeft iets te maken met family-safety-certificaten die je zelf in firefox moet imporeren, in andere browsers gaat dit automatisch. (zoals Chrome) Hoe kan ik saftety filter dus definitief verwijderen, moet dit daarna ook verwijderd worden op alle aparaten want het blijkt altijd terug te komen?
 14. Ja Nu vraagt hij zich af: kan ik eigenlijk mijn windows 8.1 kopieren (van zijn pc) naar een nieuwe interne harde schijf voor zijn dochters laptop?
 15. zie bericht 10 + 11 + dit bericht Dit zijn de gegevens van de laptop: acer aspire 7560 amd dual core A4-3300M 4 GB DDR3 amd radeon hd 6480g 512 mb graphics system memory