Kurtt

Lid
 • Aantal items

  6.552
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Kurtt

 • Titel
  Ervaren Lid
 • Verjaardag 10-02-77

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 (64 bit)
 • Monitor
  Samsung 24 inch
 • Moederbord
  ASUS
 • Processor
  Intel Core i7
 • Geheugen
  8 GB
 • Grafische Kaart
  ATI Radeon HD 5700
 • Harde Schijf
  1.5 TB

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info
 1. Mijn collega wil graag voor zijn stage de agenda ingeven in de Howest agenda. Dat is Outlook Office 365. Kan je daarin agenda-items kopiëren? Zo'n berewerk! Bij de desktopversie van Outlook gaat dit eenvoudig door "Beeld" te kiezen en "Lijst" te kiezen. Maar bij de online versie is geen "Beeld/Lijst". Hoe kan je toch op een eenvoudige manier bij Outlook Office 365 agenda-items kopiëren? Of is dit niet mogelijk?
 2. Beste helpers, We moeten een e-portfolio maken voor onze opleiding en dat is in wordpress en die wil geen verbinding leggen met de webserver van school. Wat kan hier aan de hand zijn?
 3. Wat is is de extensie van de nieuwe filmpjes (achtervoegsel: mp4, ...) ? WMP kan niet alle formaten aan. Probeer eens of je de filmpjes kunt bekijken met VLC Media Player: http://www.videolan.org/vlc/ Dit is een speler die bijna alle formaten aankan.
 4. Welke applicatie wordt er op beide beeldschermen gedraaid?
 5. Wat doet precies een buffer in bv Firefox? Die zorgt ervoor dat je websites sneller geladen worden. Maar is het zinvol om deze dagelijks te ledigen? Kan er een virus in de buffer terechtkomen en zo het virus verspreiden op de harde schijf?
 6. Mijn neef van 16 gebruik zijn laptop. Enkele maanden geleden had hij problemen met Family Saftety filter in Win10 omdat google niet kan opstarten (melding "family saftety filter is not secured). Hij is volgens mij oud genoeg om zelf verantwoordelijkheid op te nemen, en nu wens ik Family Safety Filter volledig uit te schakelen (BLIJVEND) http://windows.microsoft.com/nl-be/windows/family-features-remove-uninstall-faq Moet deze procuedre van uitschakelen/verwijderen Safety Family Filter op ALLE apparaten (iphones, win10phones ....) gebeuren of enkel op de account op de computer????? Al die miserie met die safety filter, je kan zelfs niet meer fatsoenlijk op google bij zijn pc. Het heeft iets te maken met family-safety-certificaten die je zelf in firefox moet imporeren, in andere browsers gaat dit automatisch. (zoals Chrome) Hoe kan ik saftety filter dus definitief verwijderen, moet dit daarna ook verwijderd worden op alle aparaten want het blijkt altijd terug te komen?
 7. Ja Nu vraagt hij zich af: kan ik eigenlijk mijn windows 8.1 kopieren (van zijn pc) naar een nieuwe interne harde schijf voor zijn dochters laptop?
 8. zie bericht 10 + 11 + dit bericht Dit zijn de gegevens van de laptop: acer aspire 7560 amd dual core A4-3300M 4 GB DDR3 amd radeon hd 6480g 512 mb graphics system memory
 9. zie bericht 10 + dit bericht: zoals je bovenaan op de printscreen ziet , staat er "copyright 1998-2000". Dus de bios is van 2000. Ik zeg tegen hem, dan is je laptop 16 (!) jaar oud. Nee, dat kan niet zegt hij. Want ik heb hem 6 jaar geleden gekocht bij de krefel. Hij had ook veel problemen met win10 (toen hij die per ongeluk installeerde doordat hij per ongeluk op installeren klikte) Hij moet dus de bios updaten. Misschien vragen naar exacte merk van laptop? Maar kan hij nog updaten? Hij geraakt niet meer in Windows, en heeft tikkend harde schijf? Tips?
 10. Hij vraagt zich nu af: Wat gebeurt er eigenlijk als je 2 pc's met elkaar verbind? (dus om die harde schijf te testen)
 11. Neen. Hij heeft ze dus in een behuizing gedaan én daarna op zijn pc aangesloten, en die harde schijf werd niet herkend. En dus om de 5 minuten getik. Dus niet constant. Zou een recoverycd van windows 10 iets uithalen? Er staat dus win10 op. CMOS is in orde, datum en tijd kloppen. Daar is het probleem dus niet.
 12. schijf wordt niet herkent op zijn pc? Mogelijkheid: andere usb kabel proberen???
 13. Hij heeft de harde schijf uit de laptop gehaald, en deze in een behuizing geplaatst, en met zijn pc verbonden. Om de 5 minuten hoort hij een tik op de harde schijf. Is die aan het overlijden? Kan zijn data nog gered worden? Er zijn nog vele foto's van zijn dochter op. Dochter zeer verdrietig zegt hij.
 14. De dochter van een vriend van mij kan haar laptop niet meer opstarten, ze krijgt de melding zoals in onderstaande bijlage (zie foto). Sommigen zeggen de harde schijf uitnemen en terug insteken, anderen zeggen CMOS vervangen, ... wat is het nu? Vinden jullie misschien meer info of hebben jullie kennis wat de oorzaak kan zijn? Redelijk oud blijkbaar bios is van 1997-2000.
 15. Ik ben al blij dat jij hebt uitgedokterd dat Facebook gebruikt maakt van Bing, en dat Bing volgens bepaalde artikels beter is in het vertalen van ned/eng teksten dan Google Translator. Hij vond de vertaling van Facebook steeds heel goed, dus nu ga ik hem zeggen dat hij Bing eens moet gebruiken ipv Google Translate. Ook heb ik hem verteld , als hij naar een engelse vriend iets stuurt in facebook op zijn firewall, dat de ontvanger (de engelsman) ook een optie "vertalen" krijgt omdat Facebook "weet" dat het een engelse Facebook is. Ik hoop maar dat dit waar is , maar hij zal wel zeggen als het niet klopt.