Ga naar inhoud

Anietje

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Anietje's prestaties

  1. OPGELOST!!! Draadloze netwerkverbinding - geavanceerd - country region en daar iets veranderd. Mijn man heeft het gevonden en die heeft eigenlijk helemaal geen verstand van computers. Gewoon door te snuffelen hahaha. Geweldig! Thnx Kweezie voor je moeite!
  2. Kan niks veranderen. Laptop geeft aan dat ik eerst in verbinding moet staan met de rout voordat ik instellingen kan veranderen. Vreemd, want ik heb gisteren wel m'n SSID kunnen veranderen.
  3. SSID inmiddels ook veranderd maar ook dat heeft weinig nut gehad. Als de Netwerkkaart/adapter niet goed is, dan zou hij toch ook de omliggende netwerken niet herkennen??? Wie o wie heeft er nog enig idee. Ben ten einde raad. Nieuwe PC?
  4. We hebben thuis draadloos netwerk, het is snel zat, goede draadloze router met sterk signaal. Nu is mijn probleem dat mijn laptop ons draadloos netwerk niet kan vinden, het staat simpelweg gewoon niet in de lijst met beschikbare connecties, zelfs niet als ik hem naast mijn router houd. Mijn telefoon kan het netwerk wel vinden met optimale verbinding. Als ik m'n laptop aan de kabel leg doet hij het wel maar het lijkt wel of hij alleen het draadloze netwerk hier niet wil vinden. Kan iemand met een oplossing komen, heb de laptop al opnieuw opgestart, draadloos internet op m'n laptop staat ook aan. ik kan andere connecties van de buren wel zien, alleen mijn eigen connectie niet. Ik heb ook al de routerinstellingen bekeken maar zie niks vreemds.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.