Ga naar inhoud

knokke

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over knokke

  • Verjaardag 12-04-1943

knokke's prestaties

  1. Belgacom technieker is langs geweest en de enige reden was dat de B-box te ver van de laptop stond. Al de instellingen waren correct. hebben langere kabels aan de B-box gezet en nu zijn alle problemen opgelost en is de snelheid OK.
  2. heb ook kanaal 7 geprobeerd, maar ook hier geen goede ontvangst. heb nogmaals telefonisch kontakt opgenomen met helpdesk Belgacom en ze gaan morgen een technieker sturen. hou U op de hoogte van het resultaat.
  3. Belgacom bedoelde (telefonisch helpdesk) wel degelijk een USB WIFI stick. Belgacom maakt wel reklame voor zijn B-box met een afstand tot 30m. Bij mij is het in de keuken ongeveer 10m en heb daar zeer slechte ontvangst. Ook in de woonkamer, naast de b-box, waar ik een ontvangst heb van 54mps, krijg ik de vermelding 'netwerkadres verkrijgen', dus heeft het dan nog te maken met een slechte ontvangst???? Heb alle kanalen geprobeerd, maar ga op uw aanraden '7' nog eens instellen, op hoop van zege.
  4. hebben in feite 2 problemen op mijn draadlozelaptop met Windows XP : 1. snelheid b-box ; varieert van 1mps in keuken op 10m van b-box, tot 54mps in living naast b-box. Na kontakt met belgacom werd me aangeraden de verschillende frequenties te testen, maar die gaven allemaal hetzelfde resultaat. Ook werd de b-box gereset en ook hetzelfde resultaat. Nieuwe b-box gaan afhalen en ook nu nog hetzelfde resultaat. Belgacom hulp adviseerde mij een USB sticj Wifi te kopen om ook in de keuken, waar het bureel staat, dezelfde snelheid te hebben als in de living naast de b-box. Is dit de enige oplossing, zo ja...zal mij een USB stick aanschaffen. Met draad aangesloten op b-box werkt het perfect. 2.er is nu na installatie van de nieuwe b-box, een bijkomend probleem ontstaan. Ik geraakt draadloos niet meer op internet en krijg steeds volgend bericht : 'netwerkadres verkrijgen'. heeft het een soms met het ander te maken of staan deze problemen los van elkaar.
  5. laatste updates worden steeds automatisch uitgevoerd
  6. probeer een hijack this te doen, maar als ik deze software wil downloaden krijg ik telkens de foutvermelding 'run time error 50003'. heb ook geprobeerd via een usb stick de hijack software op miijnb pc te zetten en dat lukt, maar als ik hem wil openen krijg ik dezelfde foutmelding. kan iemand mij helpen aub dank bij voorbaat
  7. probleem is opgelost door Incd te installeren en zo mijn dvd-rw te formatteren. Eens zo geformateerd werkt het prima. Bedankt voor hulp
  8. heb nog iets anders geprobeerd : op de dvd-rw, waar ik zojuist enkele data gebrand heb met nero heb ik ook geprobeerd om via de verkenner gegevens bij op te plaatsen. Heb 2 verschillende foutmeldingen gekregen : "Fout bij het kopieren van map of bestand" De toegang is geweigerd. Controleer of deze schijf vol is of tegen schrijven is beveiligd of dat het bestand momenteel in gebruik is. "Fout bij het kopieren van map of bestand" Kan niet kopieren. Bestanden op deze cd-rom hebben het kenmerk 'Alleen lezen'. U kan geen bestanden naar deze cd-rom kopieren of verplaatsen.
  9. krijg hetzelfde probleem. ik ga dan kijken naar de inhoud van mijn dvd via 'eigenschappen' en die zegt 0, daar waar 4 series van tv opstaan, die ikzelf met mijn hd dvd heb opgezet.
  10. al geprobeerd met enkele NIEUWE blanco dvd-rw's en die geven hetzelfde resultaat; als ik een oude gebruikte dvd-rw of cd-rw in het D station steek, en ik dubbelklik, krijg ik wel alle gegevens te zien.......
  11. probeer via mijn verkenner, gegevens over te brengen op een dvd-rw en krijg telkens de vermelding D:is niet toegankelijk onjuiste funktie?????? wat kan ik hieraan doen ? heb dit vroeger probleemloos gedaan, zowel op dvd-rw als cd-rw. bedankt voor hulp
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.