Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Johan Bleys

Lid
 • Aantal items

  35
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Johan Bleys

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 28-10-1971
 1. Ik zou graag de 8.1 64 bit versie downloaden en op een usb stick zetten maar kan deze niet vinden. - - - Updated - - - Hoe weet je welke versie deze is? http://www.microsoftstore.com/store/mseea/nl_BE/pdp/productID.288573000
 2. De bedoeling is van een nieuwe installatie omdat ik geen updates meer kan doen en zelfs een nieuwe installatie van de 32 bit versie lukt niet meer wegens ontbrekende bestanden. En heb ook een nieuwe netwerkkaart gestoken die meer snelheid doorlaat dan de onboard lan en wil ook niet werken en is nochtans compatibel met windows 8. Omdat ik toch een 64 bit processor heb wil ik nu overgaan op de 64 bit versie. http://speccy.piriform.com/results/btEX4zqIOn1BWvKHjHGM2uA
 3. Hoe kan je dit het beste klaarspelen? Ik weet dat je met een propere installatie moet beginnen maar hoe haal ik dan eerst de 32 bit versie eraf? Moet ik eerst de 64 bit versie downloaden en op een USB stick zetten? Daarna pc formatteren maar hoe lukt dat op een systeem dat op de C schijf staat? Die laat niet toe dat je de schijf formatteert.
 4. Dit is het eindresultaat, het is zoals het moest zijn. Ik laat het nog open staan om nog reacties te ontvangen.
 5. Op gebied van hardware op de pc ken ik mijn weg wel want heb zelf ook al een pc in elkaar gestoken. Maar nu denk ik eerder dat het gewoon ligt aan Windows 8 omdat deze nog niet teveel ondersteuning bied aan sommig hardware dat software nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Als het zo is hoop ik dat ze dan snel een oplossing vinden bij Microsoft want als ik hoor hoe goed alles werkt bij Apple denk ik in de toekomst over te stappen naar een Mac.
 6. Daarom dat ik hier dus vraag welke mogelijkheden er zijn om het toch te laten werken.
 7. Hier staat al info //www.pc-helpforum.be/f111/firewire-kaartje-aansluiten-op-front-panel-54587/ over de firewire omdat ik deze wou aansluiten op het front panel maar omdat deze dus nu niet werkt is dat niet meer belangrijk. Heb je hier iets aan?
 8. Er is hier een misverstand, met de webcam is er geen probleem. Het gaat over de handycam van Sony (mini DV) die een firewire verbinding kan maken met de pc. Heb dus een firewire pci kaartje geplaats, de handycam aangesloten. Pc vind het kaartje maar als de cam aangesloten wordt maakt deze geen verbinding met de pc en bij apparaten en printers, daar staat hij ook niet tussen.
 9. Mijn scherm is van Acer maar de pc is een samengestelde desktop gekocht op ebay uit Duitsland maar wel nieuw. Voor ik windows 8 installeerde had ik windows 7 en geen problemen mee. Nu met windows 8 is dat wat anders. Natuurlijk omdat deze nog niet met alles compatibel is.
 10. http://speccy.piriform.com/results/0A00ehJNIAgrLNv6DY5OUpz
 11. Oké, dan gebruik ik wel de aansluiting aan de achterkant. - - - Updated - - - Zie dus dat het andere kaartje een aansluiting heeft voor het front panel maar het zou weggesmeten geld zijn het daarvoor te kopen.
 12. Hallo, ik zoek firewire software voor windows 8 want dat is precies nog niet goed beschikbaar. Denk dus ook dat daarom mijn dv cam niet wordt gevonden op de pc. Iemand een idee?
 13. http://speccy.piriform.com/results/0A00ehJNIAgrLNv6DY5OUpz: zie hier het overzicht ;-)
 14. Dat is juist, er zitten 4 aansluitingen op, er zat alleen een FireWire kabel bij. Het lijkt op een aansluiting om extra stroom te geven of heb ik het mis? Er staat niets op het kaartje wat die aansluiting betekend. En bij de bijgeleverde info staat gewoon plug and play.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...