Ga naar inhoud

blondbearnl

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

blondbearnl's prestaties

  1. heb mijn pc vorige week donderdagmorgen, 21 september naar de pc-reparateur gebracht. en dit bericht van jou met waarschijnlijk erg bruikbare tip helaas niet meer gezien op 20 september. heb voor de reparatie ruim 55 euro betaald, het viel niet meer te repareren:-( dus de pc die het tot de foutmelding van 19 september goed deed ligt nu op de schroothoop:-( heb gisteren, 27 september een nieuwe gekocht. al met al een totale onkostenplaatje van 800 euro:-( ik denk dat jouw bericht op mijn oproep mij te laat heeft bereiklt, helaas. ik lees hem pas nu, omdat mijn nieuwe pc pas nu volledig geinstalleerd is en draait. nu nog weer alle programma's erop zetten die ik op mijn vorige pc had.
  2. nog nooit problemen gehad met mijn pc, noch met windows vista of mijn beelscherm (iiyama). ik heb begrepen dat het met een videokaart te maken zou kunnen hebben, maar hoe los ik dat op? ik ben niet technisch van aard en al helemaal geen pc deskundige het begon vanmorgen. het beeld wordt steeds zwart. de pc herstelt dat dan en geeft bovenstaande foutmelding en als ik een filmpje wil starten stopt de pc helemaal is er iemand die mij kan helpen dit op te lossen? misschien moet ik eerst een foutbloge van mijn pc maken of zo. wie weet. ik hoop dat er een vriendelijk iemand is die dit met zijn of haar kennis snel kan verhelpen:-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.