Ga naar inhoud

LudoSanders

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows Vista Home Premium
  • Processor
    Intel Core 2 Quad Q9400
  • Geheugen
    2x 2048MB DDR2
  • Grafische Kaart
    GeForce 9600 GT
  • Harde Schijf
    SATA-300, 1TB

LudoSanders's prestaties

  1. Dank voor de tip, maar het lijkt erop dat, net zoals met FileScavenger, de HDD gewoon niet te benaderen is. Als het programma draait gebeurt er niets in de statusbalk en worden er ook geen partities gevonden (zie afbeelding).
  2. Hoi Dasle, ik heb inmiddels Ubuntu werkend gekregen op mijn PC. Ik kan de bestanden van een schijf zonder problemen benaderen. De andere HDD, degene waar Windows op is geinstalleerd, kan ik niet openen. Ik krijg de melding "Unable to mount location". Zijn er nog andere dingen die ik kan proberen?
  3. Hoi Dasle, bedankt voor je snelle reactie. Ik ben het bestand nu aan het downloaden en zal verslag uitbrengen van de voortgang. Even voor de duidelijkheid, je bedoelt toch dat ik Ubuntu op mijn pc moet draaien, niet op de HDD in het docking station?
  4. Hallo allen, Mijn computer is vorige week gecrashed en toen ik opnieuw opstartte kreeg ik de melding "BOOTMGR is missing". Ik heb geprobeerd via onder andere Wondershare LiveBoot alsook een Windows Vista recovery disk om deze file te herstellen, maar zonder resultaat. Inmiddels heb ik een HDD Docking station aangeschaft om te kijken of ik de harde schijven (2x 500Gb) als externe harde schijf uit kon lezen. Bij de eerste ging dat zonder problemen. De tweede harde schijf geeft echter de volgende melding: "De schijf in station ... moet worden geformatteerd voordat u deze kunt gebruiken." Ik denk dat er een beschadigde of corrupte partitie op deze schijf zit, waardoor de data niet zichtbaar wordt. Windows is overigens op deze schijf geïnstalleerd en ik vermoed dat daar de fout zit. Ik heb inmiddels met FileScavenger geprobeerd om bij de bestanden te geraken, maar als ik FileScavenger laat werken, vindt het programma niets. Is er een manier om dit probleem te verhelpen en mijn bestanden te redden? Voor de duidelijkheid: ik heb de schijf nog niet geformatteerd. Op die harde schijf staat belangrijk materiaal, waaronder documenten, foto's en video's. Ik moet die bestanden echt terug hebben. Is er een manier? Alvast heel erg bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.