Ga naar inhoud

vdwjohannes

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door vdwjohannes

  1. Hallo, Ik hoop dat iemand mij kan helpen met het volgend probleem. Sinds een paar dagen kan ik geen enkele webpagina meer openen op mijn laptop (windows 10). Normaal gezien gebruik ik chrome, maar telkens wanneer ik een webpagina probeer te openen zoekt de browser een tijdje, waarna hij de volgende melding geeft: "Deze site is niet bereikbaar. Het duurt te lang vooraleer [webadres] reageert. ERR_TIMED_OUT" Ik heb andere browsers geprobeerd maar ook daar slaag ik er niet in een website te bezoeken. Ook mijn firewall uitschakelen lijkt het probleem niet op te lossen. Ik heb ook al geprobeerd om mijn cache te legen in chrome. Een scan met AVG toonde geen virussen of malware aan. Ik vermoed dat het probleem niet bij mijn internetverbinding of provider ligt, aangezien ik wel muziek kan afspelen via spotify en ik met mijn smartphone wel gewoon verbinding heb met het netwerk thuis en ik wel gewoon op internet kan surfen. Alvast bedankt voor de hulp.
  2. Beste, Ik kocht gisteren een splinternieuwe ASUS X53U - laptop met daarop een Windows 7 Home Premium reeds geïnstalleerd. Ik heb er gisteren een uurtje op gewerkt, maar niet echt veel gedaan. Toen ik hem vanochtend om zeven uur opstartte gaf ie de melding dat ie 55 updates moest installeren. We zijn nu drie uur en half verder en hij zit aan update 11 van 55. Het is mogelijk dat dit normaal is, ik ken er niet zo veel van, ik denk dat hij in een loop zit ofzo, is dat mogelijk. Aan dit tempo zijn alle updates over twee dagen geïnstalleerd, en ondertussen kan ik er niks mee doen... Dank bij voorbaat!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.