Ga naar inhoud

Sanneken

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Sanneken

  • Verjaardag 05-09-1985

Sanneken's prestaties

  1. Het probleem met mijn smartphone is opgelost! Internet was blijkbaar niet geactiveerd bij mij. Af en toe gebeurt dat eens naar schijnt. Iedereen hartelijk bedankt voor de hulp!
  2. kben dus een echt een dommerik als het op computers aankomt. Maar dat schermpje zoals hierboven vind ik nergens
  3. Ik heb dat boekje maar ik vind daar geen login in. Hoe moet zo'n login er precies uitzien?
  4. Ik heb dat boekje niet meer denk ik. Ik heb draadloos internet. En ik kan op internet dus ja het werkt. Ik heb het ook geprobeerd via telenethomespot, maar dat lukt niet. Hij zegt steeds dat mijn logingegevens niet correct zijn. En ik weet zeker dat ik geen fouten heb getypt. Op mijn laptop kan ik wel met die gegevens inloggen, dus ik snap het niet goed.
  5. ik denk dat ik dat boekje niet meer heb. Ik had het geprobeerd via telenethomespot, maar hij zegt dat mijn logingegevens niet correct zijn. Nochtans kan ik op de pc wel inloggen. Ik heb draadloos internet
  6. Heb het idd geprobeerd via telenet homespot. Er staan zo verschillende namen in de lijst, maar geen idee welk het mijne is. Heb al geprobeerd om een netwerk toe te voegen, maar daarmee werkt het ook niet. Het is een samsung galaxy GTS 5360
  7. er komt op dat ik mijn telenet login moet ingeven. En dat heb ik gedaan
  8. dat heb ik geprobeerd, maar hij kan geen verbinding maken.
  9. Het is een samsung galaxy. Ik heb thuis draadloos internet van telenet. Moet ik dat daar dan mee doen of via wifi of zo? Al bedankt voor je reactie!
  10. Hallo Ik heb onlangs een smartphone gekregen. Nu zou ik er graag mee op internet surfen, maar geen idee hoe ik dat moet doen. Ik heb er WIFI op geïnstalleerd, maar er komt dan op dat het niet in bereik is. Kan iemand me helpen om toegang tot internet te krijgen op mijn smartphone? Is waarschijnlijk een heel domme vraag, maar ik ken niets van smarthphones. Bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.