Ga naar inhoud

Mighty01

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Mighty01

  1. Ik heb een nieuwe Acer Aspire, en nu staat er onderin mijn balk een icoontje met een vinger. Dat blijkt dus een Hot utility key te zijn. Ik heb echter geen idee wat ik hier mee moet. Als ik het dubbelklik zie ik het volgende: zie foto Wie helpt me hiermee? op google kan ik wel de downloads vinden maar geen uitleg. Alvast bedankt
  2. Hey hallo, Ik ben hier nieuw en hoop dat het zo goed gaat. Het volgende: Ik wil dus mijn gedownloade series en films via HDMI op mijn Samsung plasma kijken. Ze zijn netjes verbonden , maar de tv geeft de tekst geen signaal. Ik ben al terug geweest bij de winkel, en heb de HDMI-kabel omgeruild,maar er veranderd niks. Mijn tv heeft 2 HDMI -ingangen en mijn pc eentje. Allebei heb ik geprobeerd maar geen succes. Ik heb geprobeerd via bureaublad (shermresolutie) een ander beeldscherm te detecteren , maar die vindt 'm niet. Ook plug en play en PC en thuisbioscoop kan ik in het menu van de tv niet aanklikken, terwijl hij dat wel ondersteund Wie heeft er enig idee Hieronder zal ik de link zetten van de specificaties van de tv. VB Computer Shop Online - Article Info VDH Computers - Samsung PS50Q91 - 50" Plasma TV 1365x768 [PS50Q91HX/XEC] Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.