Ga naar inhoud

peet33

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door peet33

  1. ja vreemd he, kan wel foto's of pdf bestanden ontvangen alleen geen office bijlagen. Heb dit raadsel al een tijd en wou het nu wel eens een keertje gaan oplossen vandaar dat ik mij heb aangemeld bij dit forum.
  2. Heb alle 4 balken rood en dus alles uitgeschakeld in het beveiligings scherm maar de mails komen niet binnen. Heb ook alles verwijderd uit de webmail behalve 1 mail met bijlage uit een excel bestand grote van deze bijlage is 73k en 98k zijn dus niet groot. De extensie is .xls.
  3. De timeout instelling staat op max dat is 10 min. Gebruik als beveiliging microsoft essentials kan hier niets vreemds in vinden. Op de webmail staat niet veel kan het probleem ook niet zijn. Heb dit probleem nooit eerder gehad tot ik xms kreeg. Hun geven aan dat het een software matig probleem is maar weten ook niet wat het is.
  4. Nee, dat is het probleem niet het blijft in de webmail hangen en komt gewoon niet binnen. Heb volgens mij alle instellingen goed staan heb al veel rond gekeken ook op google maar nog geen oplossing voor het probleem gevonden. Een fout code geeft ie niet aan maar blijft downloaden.
  5. Ik gebruik outlook 2010 en mijn provider is xms. Ik kan wel mail ontvangen maar geen mail met bijlagen van het office pakket
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.