Ga naar inhoud

JeffBos

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JeffBos

  1. Nee Clarkie, niemand meer gereageerd en de situatie is dezelfde gebleven Thx
  2. Hallo Clarkie, eerst en vooral bedankt voor jou snelle reactie!! Ik bezit de Skype versie 5.10.0.116 Versie webcam HP 3110 is REV:1.1 en zou dus compatibel moeten zijn met elke Skype versie. Bij het downloaden van de firmware update stuit ik op volgende melding: "Remove program for Windows 2000 Drivers werkt niet meer". Wel is de HP Button Manager geïnstalleerd. Tijdens de video-instelling op Skype gaat led van webcam branden maar er verschijnt geen beeld en de zandlopen blijft actief. Het microfoon via de webcam is geen probleem......
  3. Hallo, ik heb een webcam HP 3110 aangekocht maar ik zit met het volgende probleem: deze webcam werkt prima via het programma Yahoo! Messenger maar via Skype doet hij het niet. Hierbij stuit ik steeds op de melding: webcam is niet aangesloten of wordt gebruikt door een ander programma. Om het " ander programma" uit te sluiten heb ik steeds alle programma's afgesloten zodat enkel Skype geopend was.... Tot zelfs het verwijderen van Yahoo! Messenger. Tevens wil ik nog vermelden dat ik ook steeds om dezelfde foutmelding stuit wanneer ik de toepassingsoftware gebruik van HP die bij de webcam geleverd werd. Heeft iemand hiervoor een oplossing aub? Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.