Ga naar inhoud

wibec

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

wibec's prestaties

  1. met revo kunnen de restbestanden niet opgeruimd worden omdat deze tool geen zoekfunktie heeft, maar enkel volledige prg's kan verwijderen die in de lijst "alle programma's" staan. Via verkenner naar de locatie gaan waar nog AVG-restanten staan lukt wel maar met de gewone verwijderfunktie lukt ook niet omdat dan de bekende melding "kan .... niet verwijderen. De toegang is geweigerd"
  2. heb AVG-remover tooltje (2012 - 32 bit) gebruikt maar restbestanden blijven nog steeds aanwezig. Waarschijnlijk omdat de software in eerste instantie werd verwijderd met Revo en daardor misschien niet meer alle restbestanden herkanbaar zijn voor deze tool?
  3. Ik werk met Windows XP en maak altijd gebruik van "Revo-uninstaller" om software te verwijderen die ik niet meer wil gebruiken. Bij het verwijderen van het AVG-antivirus softwarepakket met Revo-uninstaller vind ik met de ingebouwde zoekfunctie van windows XP echter nog een hele resum AVG-restbestanden. Bestaat er een tool of programmaatje dat gericht naar deze AVG-resten kan zoeken en deze definitief verwijderen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.