Ga naar inhoud

Simone85

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Simone85

  1. Dag Asus, Zal mijn best doen, binnen mijn kring vind ik ze nog steeds best prijzig. Misschien dat ik zelf met instructies te werk ga. Wish me luck!!!
  2. Dag Asus, Bedankt, heb jij hier een adres voor? Ik woon in Rotterdam. Naar mijn weten, heb ik geen garantie meer. Deze laptop heb ik al ruim 3 jaar
  3. Dag allemaal, Eerlijk gezegd heb ik geen idee waar ik moet beginnen, want wat betreft basic computertaal ben ik analfabeet. Dus doe ik 't maar op z'n Jip en Janneke manier, daar komt ie: Sinds een paar weken krijg ik een blauwe scherm bij het opstarten, was het niet dat een mede student zei dat dat een slecht teken was (crashen), ging ik er van uit dat mijn lappie een software had die updates doet of scant op fouten ( wij hebben thuis een andere lappie, hierdoor stond deze heel lang ongebruikt) Ik weet dat het nu al hilarisch klinkt, want de meeste weten hier wel raad mee, maar goed daarom ook deze forum. Sinds twee dagen krijg ik van die gekke reclames en advertenties die spontaan op mijn scherm verschijnen Ik ben zelf een beetje op onderzoek gegaan en heb de HD Tune2,55 gedownload en de errorscan laten uitvoeren, tot nu toe zie ik (maar) 1 rood vakje. Kan iemand mij hiermee helpen, wat is er mis, hoe kom er ik achter wat het is en belangrijkste!!! hoe los ik dit op. Mocht er iets onduidelijk zijn dan lees ik dat graag, misschien met meer info dat hhet probleem duidelijker wordt. AUB in Lekentaal!! Bedankt!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.