Ga naar inhoud

WillemB

Lid
  • Items

    24
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

WillemB's prestaties

  1. Als het goed is (fingers crossed) heb ik nu een oplossing gevonden! Tijdens een LAN party met vrienden dit weekend, merkte ik dat mijn pc constant vastliep wanneer ik over het netwerk bestanden kopieerde van andere pc's. Dit gebeurde meteen na het beginnen van het kopieren.. Al gauw konden wij de conclusie trekken dat het dus aan mijn netwerkkaart lag. Na wat Googlen kwam ik op dit topic van Sevenforums.com: Problems with atheros L1 ethernet adapter in Win7 x64 - Page 4 - Windows 7 Forums Het is een bekend probleem met een Asus P5k moederbord.. Deze oplossing in dit forum toegepast en na 2 dagen is mijn pc nog steeds niet vastgelopen! EIN-DE-LIJK!!!!! xD
  2. Sorry ik bedoelde niet dat combofix nog een keer heb gerunt, maar dat het niet zoals bij Omega een week het probleem gefixd was. Iets anders: soms hoor ik geen piep bij het opstarten van mijn Pc, en start hij dus ook niet op. Moet vervolgens lang aan/uit knop inhouden om opnieuw te proberen. Weet niet of dit hiermee te maken heeft
  3. Het is niet altijd eens in de zoveel dagen, maar om er 100% zeker van te zijn dat de veilige modus werkt, moet ik het wel paar dagen laten aan staan. Dit kan ik trouwens best doen wanneer ik een paar dagen niet thuis ben. Ik laat het dan wel weten! Nadat ik Windows 7 had geinstalleerd, heb ik me het programma SlimDrivers mijn drivers geïnstalleerd. Dit programma scant automatisch op welke drivers updates nodig hebben, of welke nog geïnstalleerd moeten worden.
  4. Om daarachter te komen zal ik dagenlang in veilige modus moeten werken, want soms in normale modus kan het voorkomen dat hij een paar dagen niet vast is gelopen. Wat is het nadeel aan de veilige modus voordat ik dit ga doen?
  5. Alstjeblieft. Na het runnen van Combofix liep hij weer vast, heb mijn computer expres daarna aangelaten toen ik ging werken die dag.. Vast toen ik terug kwam van werk..
  6. Combofix log: [ATTACH]23143[/ATTACH] Service pack 1 zal ik nu installeren Wist niet eens dat ik die niet had.. ComboFix.txt
  7. Oké Dasle, Speccy Snapshot: http://speccy.piriform.com/results/RVyZXToOtciW7dXSIZkEMdT Kweezie Wabbit, Memtest86+ heb ik al gerund, was ook een tip van een vriend van me die ik ook om hulp heb gevraagd. Hierbij zijn geen fouten gevonden. Omega, 'goed' om te horen dat iemand anders ook dit probleem heeft! Heb zelf ook veel gezocht maar niemand met hetzelfde probleem als mij gevonden. Als het inderdaad een virus is, moet dit virus erop zijn gekomen bij het installeren van 1 van mijn programma's, aangezien mijn pc 2 dagen nadat ik windows 7 op mijn nieuwe SSD schijf had geinstalleerd weer vast liep. Ik zal Combofix nog proberen om te kijken of het bij mij ook helpt.
  8. Zelf uitgedrukt. Omdat mijn pc dus vast loopt, daarbij krijg ik geen bluescreen.
  9. SysError.txthierbij de 2 bestandjes. Van de toepassingen zijn geen fouten gevonden afgelopen 24 uur dus kon ik geen tekstbestand maken.SysLog.txt
  10. tja, het is wat je goed nieuws noemt.. Liever een negatief testresultaat zodat we tenminste weten waar het probleem ligt! Ik moet nu werken, morgen zal het volgende proberen! Maar bedenk wel, mijn computer loopt ineens compleet vast, zonder enige aanwijzing dat het gaat gebeuren. Ik zal natuurlijk al jou oplossingen/testen proberen, maar ik vrees dat er niks in logboeken te vinden valt, omdat hij dus ineens vast loopt. Tot morgen, nogmaals bedankt dat je mij nog steeds probeert te helpen!!
  11. [ATTACH]23099[/ATTACH] oke, scan gedaan, "Er zijn geen schendingen van de integriteit gevonden." als resultaat. Bijgevoegd de bijlage Willem sfcdetails.txt
  12. nee helpt niet, het moet ergens aan mijn hardware liggen lijkt mij.. heb alleen geen idee wat het kan zijn
  13. Oke, na lange tijd, een update: Na nog enkele dingen geprobeerd te hebben (AHCI mode in BIOS aanzetten leidde tot bijna een week geen vastloper) met mijn intussen oude ssd schijf, de Vertex 2 van OCZ, heb ik besloten deze om te ruilen onder garantie voor een ADATA S510. Deze heb ik gisteren geinstalleerd en windows 7 64 bit erop gezet. Na een hele nacht en dag aan te hebben gestaan (om te testen uiteraard) geen problemen met vastlopers! Vanmiddag daarentegen, na het installeren en opstarten van mijn Tekenprogramma Revit (toevallig of niet, ik zeg het er alleen maar bij), liep hij weer vast! Kan ik dus hierdoor uitsluiten dat het aan de SSD ligt?? En zo ja, ben ik out of options en heb ik echt geen idee meer waar het aan kan liggen!! hulp weer gevraagd.. alsjeblieft, hopelijk heeft iemand nog een idee..
  14. Nou dat heeft niet lang geduurd.. Pff.. SSD maar terug brengen dan? (als het daar aan ligt..)
  15. Oke, firmwire van mijn SSD geupdate! SATA controller heb ik op AHCI laten staan in de bios. Weet niet of het noodzakelijk is om die terug te zetten naar IDE?? (weet sowieso niet wat het verschil is maargoed.. ) Hoop wel dat dit de oplossing is, want ik lees inderdaad meer dat een OCZ Vertex 2 SSD dit soort random freezes veroorzaakt..Dus als deze update niet werkt, dan maar een andere SSD kopen en deze terugsturen.. Nu maar afwachten!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.