Ga naar inhoud

Resse80

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Resse80's prestaties

  1. Bedankt voor je reactie. Ik kwam er echt niet uit. Uiteindelijk kwam een vriend er achter dat BullGuard (mn virusscanner) verbinding met internet voorkwam. Nu ik die firewall heb uitgeschakeld lukt het wel weer.
  2. Ik krijg geen contact meer met mn draadloos internet. Eerder werkte dit wel altijd. Met mn andere (oude) laptop heb ik geen probleem om op t netwerkt te komen. Ontstaan toen ik mn laptop in een ander huis op een ander draadloosnetwerk wilde laten werken (lukte niet). Thuisgekomen lukte het ook niet meer op mn eigen netwerk. Windows Netwerkcontrole heeft een probleemoplossing gedaan en gaf de volgende gevonden problemen aan: -De typen draadloze beveiliging komen niet overeen. -Probleem met de draadloze adapter of toegangspunt. Laatste lijkt me niet het geval: met andere laptop lukt het wel. Weet iemand raad... ps: mijn laptop is een Sony Vaio ps: Systeemherstel lukte niet!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.