Ga naar inhoud

fabienne112

Lid
  • Items

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Momenteel geen pc

fabienne112's prestaties

  1. Goedemiddag iedereen, Kan er mij iemand zeggen hoe ik mijn SSD schijf kan opkuisen of terug naar begin kan zetten? Ik heb namelijk het volgende probleem: mijn SSD schijf is 60GB waarvan al 48 gebruikt en mijn D schijf is 2TB en daar heb ik nog 1,69 TB van over. Wat ik ook niet snap is dat ik zowel geinstalleerde software zoals bv Itunes zowel op mijn C als mijn D schijf zie staan als ik ga kijken bij configuratiescherm. Kan iemand mij misschien een goede uitleg geven over hoe dit in elkaar steek met een SSD schijf want vroeger had ik een laptop en nu een desktop en men had mij gezegd dat het beter was van ook een SSD schijf te laten inzetten maar nu zit ik daarmee en kan aan niks meer aan uit en wordt er gek van:D Alvast bedankt, Groetjes Fabienne
  2. Dit mag gesloten worden want ik heb hem besteld en mag hem normaal gezien ergens volgende week ophalen. Alvast bedankt voor al de info ;-)
  3. en zo ja van dat pc-e 3.0 is dit dan de prijs ok 899 euro? ik zou er dan ook een ssd in laten steken van 60gb en daar betaal ik dan nog eens 85 euro surplus. had ook gevraagd om de specificaties door te geven en kreeg als volgt: Moederboord Asus, getest, geconfigureerd Processor Intel Core i5- 3de generatie, 3.10GHz 6MB getest, geconfigureerd Geheugen 8GB 1333MHz DDR3, getest Harde schijf 2TB SATA 6GB s 3.5" 64MB, eco green, getest, geoptimaliseerd Harde schijf SSD 60GB top snelheid, getest, geoptimaliseerd DVD-RW H/H SATA, getest N640GT 1 GB DDR3 - Graphics processor: GeForce GT 640, Maximum resolution: 2560 x 1600 pixels, Graphics processor family: NVIDIA. Graphic adapter memory: 1024 MB, Graphics adapter memory type: DDR3-SDRAM, Memory bus: 128 bit. PCI Express 3.0 x16 - DVI, D-Sub, HDMI View More", getest, geconfigureerd Besturingssysteem 1 Windows 7HPr, pre-configureed op uw maat GRATIS Pre-configuratie. Installatie van extra softwareprogramma's ter waarde vanaf €190 Softwareprogramma's, levenslegaal: beveiliging, office, foto, audio, video, internet, e-mail, schoonmaak, chat, andere... Pre-configuratie is ingevuld volgens uw persoonlijk formulier. Normale prijs voor Windows 7HPr' pre-configuratie €75, (Uw besparing €75) Besturingssysteem LinuxSC Pre-configuratie. Installatie van extra softwareprogramma's, levenslegaal: office, foto, audio, video, internet, e-mail, schoonmaak, chat, andere... Pre-configuratie is ingevuld volgens uw persoonlijk formulier. Normale prijs €75 (Uw besparing €40) Dualboot geconfigureerd Wat denken jullie hiervan aub?? Dit is van Silent computers in Wijnegem. Kan ik deze vertrouwen , lijkt dit een goed systeem voor een totaal van 1139 euro waar dan ook inzit een SSD van 60Gb en zowel Linux als windows 7 staat erop als besturingssysteem. bedankt voor de moeite
  4. Kan ik deze pc achteraf nog upgraden? deze componenten steken in een bak van asus. bedrag 899 euro zou ik deze nemen of toch beter een andere?
  5. Hey heb je hulp nog weer eens even nodig hoor volgende specificaties heb ik zo opgekregen van een winkel. Ik persoonlijk kan er niet goed aan uit maar misschien jullie wel . moederbord asus BB77 intel core i5 derde generatie 10ghz 6mb LGA1155 ram 8gb 1333Mhz DDR3 HD caviar green/2TB SATA 6GB/s 3,5" 64MB DVD--RW H/H SATA N640GT-MD1GD3-GRAPHICS CARD - GF GT 640 - 1 GB DDR3 - PCI EXPRESS 3.0x16 - DVI, D-Sub, HDMI het zou een stille en energiebesparend zou zijn en gepretuned en heel stil. alvast bedankt
  6. Hoe kan ik zien dat hij geen aparte videokaart heeft? En wat zijn de grafische kaarten om de laatste games te kunnen spelen?
  7. mag ik je eens vragen wat je van deze pc vindt aub? [h=2]HP Pavilion h8-1200eb Azerty[/h]alvast bedankt, ps : ben niet zo voor web aankopen, wil graag ermee ergens terecht als iets niet werkt. (omgeving Deurne- Antwerpen)
  8. ik ken er niet zoveel van maar die processor is dat beter dan een intel i5 of intel i7? En hoe zit dit juist met garantie als je zo een pc laat samenstellen op internet want ik heb dit nog nooit gedaan. Heb altijd al een merk pc gehad dermee. Alvast bedankt ;-)
  9. ok dan zou ik nu een desktop pc kopen met windows 7 en daarna naar windows 8 na een hele tijd derna want dat is niet voor mij het belangrijkste. Het belangrijkste is dat hij snel,de laatste games kan spelen en liefst zo stil mogelijk en ook een mooie kast (lichtjes bv ). Kan jij mij een goede aanbevelen (merk pc) of een goede samenstelling waar ik daarna eventueel kan upgraden met grafische kaart en dergelijke?
  10. Windows 7 is voor mij ook prima . Is het niet zo dat ik als ik nu een pc aankoop of laat samenstellen met windows 7 dat ik daarna windows 8 kan aankopen en er zelf kan opzetten ? Het hoeft niet te kunnen maar moest het kunnen dan graag wel mee inrekenen en wil ik die 100 a 140 euro graag bijleggen. alvast bedankt ;-)
  11. Neen sorry zit nog te wachten op een goede samenstelling. Weet het even niet meer eerlijk gezegd zie zoveel samenstellingen hier vermelden :-p nog even opnieuw de vragenlijst : Waarvoor heb ik een PC nodig ? Vooral voor te gamen. Wat is mijn budget ? Maximum €1000 Een merkcomputer of een samenstelling ? maakt niet uit Ga ik overklokken ? ken ik niet Ga ik later upgraden ? Waarschijnlijk wel na een drietal jaar. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? Zoveel mogelijk. USB 3.0 is zeker wel handig. Ga ik zelf assembleren ? Neen Heb ik een besturingssysteem nodig ? Ja, windows 7 of windows 8 Ga ik zelf installeren ?neen Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? Een mooie behuizing Heb ik nog randapparatuur nodig ? Heb ik allemaal. Heb ik specifieke wensen ? blue ray spelen en genoeg USB poorten. Ook is een combo tussen SSD en HD een must. Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ? Belgisch. alvast bedankt !!!!
  12. Hey, eerst en vooral hartstikke bedankt voor al die moeite maar ik ben er echt nog niet uit. ik denk dat je er bent van uit gegaan dat ik deze samenstelling dat ik je gegeven had dat ik dat ok vond maar ik lees zoveel over koelers,moederborden,grafische kaarten en het enige dat ik mij afvraag is of er een merk pc bestaat met goede componenten zodat je nog achteraf kan upgraden om de laatste nieuwe spelletjes te spelen of is dat er gewoon niet? Ik vind namelijk een mooie bak ook wel belangrijk want die moet op mijn bureau staan thuis. Vind jij een merk pc zowieso niet goed? kan je daar dan niet mee upgraden of wel met sommige? Ik zou graag bij Cool blue blijven omdat ik daar de service toppie vind. Vandaag stond mijn geld er al terug op dus zoek nu echt wel dringend een goede andere pc te kopen die ik achteraf nog kan upgraden. Weet je er soms een die je goed vind bij Cool Blue? Zou je als je eventjes tijd hebt eens willen kijken? Alvast bedankt. groetjes
  13. k'weet niet hoe het komt maar wat een webshop betreft stel ik mij dan de vraag "wat als er iets aan is waar kan ik er dan mee terecht (behalve dan hier op het forum ) maar ik bedoel binnen brengen omdat ik er niet zo echt veel van ken gewoon het gebruikelijke en de Wow dan . en de winkel omgeving Antwerpen,Merksem,Deurne qua dus als ik hem moet binnen brengen.
  14. Yep En kan je mij uw mening misschien geven over deze samenstelling of is de acer predator 3610 dan beter of weet u een betere merk pc om de laatste nieuwe games te kunnen spelen? Mijn budget is verhoogt naar 1000 euro zonder randapparatuur.
  15. hey, ging jullie iets laten weten . ik ben dus daarjuist met de desktop terug naar Cool Blue geweest in antwerpen op de boomsesteenweg. Ik heb daar mijn uitleg gedaan en ze zeiden dat het waarschijnlijk ofwel de grafische kaart is ofwel de voeding. Ze zijn dan even naar achter gelopen en gaan vragen peins ik en die persoon kwam terug om te zeggen dat ik mijn geld terug krijg. Dus mijn geld word terug overgeschreven op mijn rekening. Nu natuurlijk zou ik graag zo spoedig mogelijk terug een desktop willen en nu wilde ik jullie vragen of jullie voor mij een goede samenstellling weten of deze samenstellingen goed zijn om Wow te spelen en met de tijd een andere grafische kaart te steken: Cooler Master Elite 310(geen voeding) Western Digital 3.5 sata3 500 gb caviar blue Asus GTX550 Ti 1G Corsair 600W Kingston DDR3 8GB 2X4GB HyperX 1600 Mhz DVD-RW SAMSUNG S222BB 22X SATA BLACK DEM ASUS LGA1155 PSH77-V ATX INTEL 1155 CORE I5-2310 2.9 GHz 6MB of weten jullie een betere samenstelling? ik zou voor deze samenstelling samen met windows 7 premium een bedrag van 833 euro betalen. bedankt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.