Ga naar inhoud

Raymond_1990

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Raymond_1990

  1. Waarvoor heb ik een PC nodig Voor gamen! Wat is mijn budget ? - 1300 a 1400 euro. Een merkcomputer of een samenstelling ? - Ga ik overklokken ? - Ja, maar niet extreem. Ga ik later upgraden ? - ja, maar pas na ongeveer 2 jaar. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - Ik wil het! Ga ik zelf assembleren ? - Nee, laat ik door alternate doen. Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Nee, heb nog een windows 7 liggen. Ga ik zelf installeren ? - ja. Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - Niet per se, maar vind de kast die ik heb geselecteerd wel erg mooi. Heb ik nog randapparatuur nodig ? - Nee. Heb ik specifieke wensen ? - Nee. Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel Ik woon in Nederland. Wil voornamelijk bij alternate bestellen door de prijs. Alvast bedankt!
  2. Goedenavond heren, Samen met een vriend heb ik een computer samengesteld op alternate.nl door weinig ervan wil ik graag controleren wat de echte pro's ervan vinden! De build: ALTERNATE De computer is bedoeld voor high-end gaming Het bedrag wat ik tot mijn beschikking heb is rond de 1300 a 1400 euro. Momenteel zit er een 750 watt voeding in, maar heb geen idee of dit genoeg is? Uiteindelijk wil ik de computer ook graag overclocked hebben. Indien iemand tips of aanpassingen heeft hoor ik dat graag!! Alvast hartstikke bedankt! Gr. Raymond.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.