Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

rikkert22

Lid
 • Aantal items

  6
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 1. nee nog niet gelukt nee heb deze laptop zins eindzomer 2012
 2. haha sorry ja we hebben het hier over een packard bell easynote LS11hr
 3. hallo, ik heb een probleem met mijn toetsenbord zodra ik F5 wil indrukken om te vernieuwen moet ik Fn ook indrukken en het zelfde geld voor alle F knoppen want als ik F5 gewoon indruk gaat me beeld uit hoe kan ik er voor zorgen dat als ik gewoon F5 indruk dat mijn pagina vernieuwd en als ik Fn + F5 indruk dat mijn beeldscherm uitgaat dat ik het zeg maar omdraai. alvast bedankt
 4. bedankt ik had ook al zon vermoede maar wist het niet zeker had hem nog open gehaald en na gekeken maar kon niks vinden voor de rest naja ik zal er nog mee heen gaan denk ik bedankt. het was trouwens A.C.E zit genoeg suikers in
 5. hallo, ik heb een vraag ik heb een acer 5734z. en mijn probleem is ik kan mijn laptop niet meer opstarten het lampje van dat hij aan staat gaat branden alleen dan hoort de hardeschijf lampje te gaan branden en dat doet hij dan niet je hoort nog de ventilator maar daarna gaat de ventilator uit en blijft hij aan staan met zwart beeld en je krijgt hem niet eerder uit dan dat je de stroom eruit haalt. als ik de beeldscherm openhoud en dan aan de stroom zonder dat de accu der in zit dan wil hij nog wel eens een paar uur later aan gaan. en nu is me vraag hoe zorg ik er voor dat mijn hardeschijf weer reageert gelijk. p.s. er is ook ooit drinken over heen gevallen maar dat is toen gelijk schoon gemaakt denk atans ook niet dat dat er mee te maken heeft. alvast bedankt.
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...