Ga naar inhoud

Eriel

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Eriel

  1. Dit was niet mijn bedoeling... Huudige situatie: Modem ---- reguliere LAN-kabel-------Router/Bridge<====elektra netwerk====< Kamer 1 en kamer 2. Gewenste: Modem<======= elektra netwerk======< router/bridge, kamer 1 en kamer 2. Bij de aansluiting van modem op eplug en in dezelfde kamer zegt de de verbinding onbekend netwerk. Via de LAN kabel op router/bridge. Van router/bridge op eplug wel bekend netwerk. Beter begrijpbaar?
  2. ik ga mijn best doen in paint. helaas lukt een bestand uploaden niet. Bij het paperclipje blijft het een klein balkje. daarom met invoegen vanuit Word. hierbij de tekening:
  3. Beste, Momenteel ben ik aan het proberen om een netwerk in ons studentenhuis aan te leggen. De gewenste situatie: Internet via de tele2 modem (Davolink type: DV2020) via LAN op het stroomnetwerk (hercules eplug 200, nr 1/4). In een andere ruimte uit stroomnetwerk (hercules eplug 200, nr 2/4) op WAN op een router(Conceptronic C300BRS4, ingesteld als bridge). In slaapkamer 1 internet via stroomnetwerk (hercules eplug 200, nr3/4) en in slaapkamer 2 internet via stroomnetwerk (hercules eplug 200, nr 4/4). De huidige situatie: Internet via tele2modem via LAN kabel aangesloten op de WAN van router/bridge in andere ruimte. Via LAN internet via stroomnetwerk (eplug, nr 2/4), internet in beide slaapkamers via stroomnetwerk (eplug, nr 3/4 en 4/4). Internet op de computers via kabel en modem als router geeft werkend wifi. Probleem: Bij aansluiting als op de gewenste situatie komt bij de LAN-verbinding te staan dat het om een onbekend netwerk en geen internetverbinding. De kabels en eplugs werken naar behoren. Ik heb in de woonkamer de eplug aangesloten op de modem van tele2. Daarna de andere eplug op mijn laptop (draadloos uit) in dezelfde kamer (verschillen stopcontacten geprobeerd). Dan houd ik onbekend netwerk. Ik krijg een foutief ip adres toegewezen (169.enz) en kan deze niet oplossen. Daar zit naar mijn idee de fout ergens. Maar wat weet ik niet. Wie kan mij helpen dit probleem op te lossen? Vriendelijke groeten, Erik
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.