Ga naar inhoud

audreyhe

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

audreyhe's prestaties

  1. Superjona, dank je wel voor je reactie! Toch kan ik 'flash' jammer genoeg niet dowloaden... Ik denk dat ik moet opgeven, want het zal voorlopig nog niet lukken. Groetjes!
  2. Sorry, maar ik ben echt een leek. Welke browser ik gebruik? Als google een browser is, dan gebruik ik google. Zou er buiten die html5 geen andere oplossing zijn? Had html5 al eens gedownload, maar toch vraagt die naar de laatste flash player. Is er een oplossing?
  3. Het lukte inderdaad niet met die link. Zijn er nog alternatieven?
  4. Ik heb het geprobeerd, maar dan gaat hij automatisch naar de google play store om de app van adobe flash player 11 te downloaden, maar ik kan dit echter niet, want hij zegt dat dit niet mogelijk is in dit land.
  5. Mijn dochter wil gebruik maken van een website om te oefenen voor school, maar na aanmelden krijg ik de melding dat 'flash player' vereist is. Hoe kan ik dit oplossen? Ik dacht dat dit gewoon op te lossen was door een of andere 'app' te downloaden, dat volgens mij flash players zijn. Maar dit is telkens mislukt, want hij doet het nog niet. Wie kan me zeggen hoe ik dit kan oplossen aub?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.