Ga naar inhoud

timo010

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

timo010's prestaties

  1. daar heb je ook wel weer een punt, ik ga morgen ook even bij Mediamarkt kijken wat voor leuks ze daar allemaal hebben staan. voor 150 eu in de winkel heb je ongetwijfeld ook wel wat leuks!
  2. Als jij zou kiezen welke van de 2 zou je nemen?
  3. Ik laat me gedachte er even over gaan. Alvast bedankt!! Ik laat nog weten welke het uiteindelijk geworden is
  4. Gaan we zeker doen. Nu zit ik ook een beetje op mp te kijken dat samsung scherm vergeleken met : LG E2260V zit tussen deze 2 nog veel verschil?
  5. Nja ik ga hem gebruiken voor dvds kijken enzo beetje internetten gamen enzo heb ik heel ander leuk speelgoed voor dus wil niet teveel uitgeven en rond 21 inch nieuwe ben je al snel boven de 100 eu kwijt. vandaar deze solution. In ieder geval bedankt mensen ! mijn dank is groot
  6. is 50 euro een redelijk bedrag voor die monitor?
  7. Dames und Heren, Ik heb vanmiddag een leuke nieuwe pc gekocht alleen heb ik zelf nog een oud beeldscherm staan nu kan ik bij een maatje van me een 22inch beeldscherm overnemen alleen of ik daarop vooruit ga weet ik niet aangezien ik een leek op dit gebied ben. Hier een aantal specificaties over de pc met monitor die ik nu heb en de die ik ken overnemen. Samsung SyncMaster226BW - Deze ken ik overnemen. Acer Aspire X3470 AOC lm720a - Dit beeldscherm is nu aangesloten op de pc. Ik hoop dat iemand me hier kan zeggen of ik hier op vooruit ga de ja of nee En voor het geval dat ik in het verkeerde deel van het forum zit met deze vraag mijn excuses hiervoor! En alvast bedankt Gr timo
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.