Ga naar inhoud

Module

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Module's prestaties

  1. Ik heb geen dingen verwijderd, daar pas ik altijd mee op .. Ik heb liever ook niet dat ik herstelpunt moet gebruiken, hierdoor zal al mijn geinstalleerde programma's weg gaan enzo .. Is er niet een andere oplossing? Misschien zo'n 'Repair DLL' programma?
  2. Heey Computer experts, Ik heb recentelijk een nieuwe laptop gekocht (Dell inspiron 15r SE) en ik krijg deze error te zien na een maand: Ik heb geen idee wat ik er mee aan moet.. Het hindert niks en ik heb geen problemen alleen dat errortje is een beetje irritant. hier is wat informatie .. Model: Inspiron 7520 Processor: Intel® Core i7-3612QM CPU @ 2.10GHz 2.10 GHz. Geinstalleerd geheugen (RAM): 6,00 GB 64 bits besturingssysteem. Ik heb geen illegale versie van windows 7. Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen .. als je meer info nodig hebt meld het dan even Groetjes Matthew Peters
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.