Ga naar inhoud

Dario1037

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Dario1037

  1. Mijn laagste score: 3.4 Mocht dit enige betekenis hebben doe ik het dus niet goed.
  2. Kan ik ergens checken hoe performant mijn pc is, inzake snelheid enz... ? Misschien wordt mijn PC te veel belast, en zou ik in normale/cleane omstandigheden de mts-bestanden wel kunnen afspelen.
  3. Het updaten heeft geen verbetering gebracht
  4. Zou het met deze apparatuur/software mogelijk moeten zijn om mts vloeiend af te spelen ? Alleszins bedankt voor de tips, video geupdated, ontstoffen deed ik nog nooit, zal dat 1 dezer dagen doen.
  5. http://speccy.piriform.com/results/hcDKXNCWbKheGbgxqm6370C da's mooi...
  6. De Sony die ik kocht maakt HD filmpjes, het worden MTS bestanden. Mijn VLC-player zou ze normaal moeten afspelen, dat doet hij ook, alleen staat het beeld veel stil of schokt het. Ik heb de MTS al in enkele andere formaten geconverteerd, vlc speelt ze dan wel af maar de kwaliteit laat zwaar de wensen over, en zeker geen HD. Zou het dan gewoon mijn PC zijn die te licht is ? Mijn laptop heb ik nu ongeveer 4 jaar.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.